طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز

به گزارش مهسان بلاگ، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کوکوی باقلا و نخود سبز خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز

به گزارش، امروز قصد داریم طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

300 گرم باقلای تازه و سبز پوست کنده مازندرانی

3 عدد تخم مرغ

200 گرم نخود فرنگی سبز تازه

150 گرم تره پاک شده

75 گرم شوید پاک شده

75 گرم جعفری پاک شده

3 حبه سیر

نمک

فلفل

زردچوبه

روغن

2 قاشق غذاخوری سبوس گندم

2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر

پوست باقلا و نخود سبز ها رو بکنید. سبزی ها رو بشورید و بذارید آبشون بره. باقلا، نخود، سبزی ها و سیر رو داخل چرخ گوشت بریزید تا بافتش نرم بشه.

نمک، فلفل، زردچوبه، سبوس گندم، بکینگ پودر و تخم مرغ رو اضافه و خوب مخلوط کنید.

توی ماهیتابه، روغن رو داغ کنید و مواد کوکو رو داخلش بریزید. در تابه رو بذارید و اجازه بدید کوکو حدود 20 دقیقه با حرارت کم بپزه. یک طرفش که سرخ شد و رنگ گرفت، برش میگردونیم تا طرف دیگش هم پخته بشه.

منبع:شبکه آشپزی

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 94310

به "طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید