طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز
به گزارش مهسان بلاگ، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کوکوی باقلا و نخود سبز خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش، امروز قصد داریم طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
300 گرم باقلای تازه و سبز پوست کنده مازندرانی
3 عدد تخم مرغ
200 گرم نخود فرنگی سبز تازه
150 گرم تره پاک شده
75 گرم شوید پاک شده
75 گرم جعفری پاک شده
3 حبه سیر
نمک
فلفل
زردچوبه
روغن
2 قاشق غذاخوری سبوس گندم
2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
پوست باقلا و نخود سبز ها رو بکنید. سبزی ها رو بشورید و بذارید آبشون بره. باقلا، نخود، سبزی ها و سیر رو داخل چرخ گوشت بریزید تا بافتش نرم بشه.
نمک، فلفل، زردچوبه، سبوس گندم، بکینگ پودر و تخم مرغ رو اضافه و خوب مخلوط کنید.
توی ماهیتابه، روغن رو داغ کنید و مواد کوکو رو داخلش بریزید. در تابه رو بذارید و اجازه بدید کوکو حدود 20 دقیقه با حرارت کم بپزه. یک طرفش که سرخ شد و رنگ گرفت، برش میگردونیم تا طرف دیگش هم پخته بشه.
منبع:شبکه آشپزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری