طرز تهیه کیک اسفنجی (با تزئین میوه)

به گزارش مهسان بلاگ، کیک اسفنجی را می توان مادر کیک های تزئینی نامید.کیک اسفنجی به تنهایی طعم خاصی ندارد لذا با افزودن پودر کاکائو این کیک را طعم دار می نمایند.

طرز تهیه کیک اسفنجی (با تزئین میوه)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - به دلیل بافت اسفنجی این کیک به راحتی می توان کیک را از وسط به دو نیم کرد، خامه کشی کرد و به عنوان پایه کیک های تولد در نظر گرفت. نکته جالب توجه در خصوص کیک اسفنجی این است که در ساختار اولیه این کیک هیچ گونه روغنی به کار نمی رود. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کیک اسفنجی 6 تخم مرغی با تزیین میوه را به شما آموزش دهیم. با یادگیری این کیک شما می توانید کیک های تولد خانگی خود را داشته باشید. جهت آشنایی با طریقه تزئین کیک با فوندانت به سایر مقالات بخش آشپزی سایت خبرنگاران مراجعه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه کیک اسفنجی

تخم مرغ6 عدد
آرد150 گرم
شکر 150 گرم
آب جوش1/4 پیمانه
کرم تارتار1/4 قاشق چای خوری
وانیل1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر1/2قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده 6 تخم مرغی

1- فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

3- زرده تخم مرغ، آب جوش و نیمی از شکر را با همزن بزنید تا کاملا سفید و کشدار گردد.

4- سفیده تخم مرغ، مابقی شکر و کرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که از کاسه برنگردد.

5- مواد خشک را با یکدیگر الک کنید.

6- در این مرحله مقداری از سفیده فرم گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به یاری لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید. مابقی مواد را هم در چند مرحله متناوبا اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.

7- مواد را در قالب 25 سانتی متری که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و در فر 180 درجه به مدت 30-45 دقیقه بپزید.

8- کیک را پس از خنک شدن از وسط برش داده و با آب کمپوت مرطوب کنید و سپس خامه کشی کنید.

نکاتی درباره کیک اسفنجی

  • الک کردن آرد باعث هوادهی به آن شده و با کیفیت کیک ارتباط مستقیم دارد در نتیجه بهتر آن است که آرد را 3 مرتبه الک کنید.
  • به ازای هر تخم مرغ 60 گرمی برای کیک های حجیم 30 گرم آرد و 25 گرم شکر می ریزیم.
  • بهترین ظرف برای خنک شدن کیک همان قالبی است که کیک در آن پخت شده است.
  • در صورتی که کرم تارتار در دسترس نبود می توانید آب لیموی تازه را جایگزین آن کنید.
  • در صورت تمایل می توانید با اضافه کردن 1 تا 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به آرد، کیک اسفنجی شکلاتی داشته باشید البته در نظر داشته باشید که به ازای هر قاشق پودر کاکائو از مقدار آرد سفید خود کم کنید.

faceraz.ir: فیس راز | گفتگو و همدلی راه حل رفع همه مشکلات

fixfun.ir: مجله سرگرمی | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: setare.com
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 75848

به "طرز تهیه کیک اسفنجی (با تزئین میوه)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک اسفنجی (با تزئین میوه)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید