طرز پیچیدن سمبوسه با لواش و یوفکا (فیلم آموزشی و فوت و فن ها)

به گزارش مهسان بلاگ، طرز پیچیدن سمبوسه با نان لواش و یوفکا تکنیک های خاصی دارد. در این مطلب تمام فوت و فن های پیچیدن سمبوسه به روش های مختلف را آموزش می دهیم.

طرز پیچیدن سمبوسه با لواش و یوفکا (فیلم آموزشی و فوت و فن ها)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سمبوسه یا سنبوسه (Samosa) از میان وعده های خوش طعم و دلپذیر جنوبی است که هواداران زیادی در تمامی نقاط کشور دارد. تهیه این غذای خوشمزه در منزل بسیار آسان است. در ساده ترین حالت، کافی است مخلوطی از سیب زمینی، پیاز و سبزیجات معطر را در لایه ای نان یا خمیر پیچانده و در روغن سرخ کنید. امروزه انواع مختلفی از سمبوسه، مانند ، ، و … وجود دارند. فارغ از اینکه سمبوسه از چه موادی پر شده باشد، پیچیدن نان یا خمیر آن، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با استفاده از تکنیک های متنوع می توانید سمبوسه را با اشکال مختلف آماده و در میهمانی هایتان سرو کنید.

فیلم آموزشی پیچیدن سمبوسه

https://setare.com/files/fa/news/1399/4/6/367471-144.mp4

طرز پیچیدن سمبوسه با نان لواش

  • مواد داخل سمبوسه را آماده کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک گردد.
  • برای پیچیدن سمبوسه برش های نواری از نان لواش آماده کنید.
  • اگر سمبوسه های عظیم می خواهید، نان را از طول و اگر سمبوسه های کوچک می خواهید از عرض برش بزنید.
  • در یک گوشه از مستطیل برش داده شده را یک قاشق از مواد آماده شده را بریزید.
  • مطابق فیلم، نان را به صورت مثلثی تا بزنید. تا زدن را ادامه دهید تا به انتهای نوار برسید.
  • لبه انتهایی را داخل آخرین تای مثلثی پنهان کنید تا سمبوسه کاملا بسته گردد و مواد داخل آن بیرون نریزد.
  • اگر در بستن انتهای سمبوسه به مسئله ای برخوردید، در کاسه ای جدا کمی آرد را با آب مخلوط کنید تا به غلظت ماست برسد. سپس از آن در چسباندن لایه انتهایی بهره ببرید.
  • سمبوسه ها در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن سمبوسه، روغن اضافی آن را بگیرید.
  • سمبوسه را با سس گوجه فرنگی یا انواع دیپ ها آن را سرو کنید.
  • نوش جان!

طرز پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا

  • می توانید از خمیر یوفکا نیز برای تهیه سمبوسه بهره ببرید.
  • روش پیچیدن خمیر یوفکا نیز مانند نان لواش است.
  • می توانید از مخلوط زرده تخم مرغ، کره و کنجد برای رومال بهره ببرید.
  • سمبوسه های آماده را در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا در فر

  • سمبوسه های آماده را می توانید در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه (هنگامی که روی خمیر طلایی گردد) بپزید.
  • به سمبوسه ای که به این روش پخته می گردد بورک مثلثی نیز می گویند.

طرز پیچیدن سمبوسه رولی با نان لواش

  • اگر برش های نان لواش را مانند تصویر رول کنید، سمبوسه رولی خواهید داشت.
  • برای اطمینان از بیرون نریختن مواد می توانید دو طرف نان را تای کوچکی بزنید، سپس رول کنید.

طرز پیچیدن سمبوسه رولی با خمیر یوفکا

  • یک قاشق از مخلوط را پایین خمیر مثلثی قرار دهید.
  • دو گوشه پایینی خمیر را به سمت وسط تا کنید.
  • خمیر را از ضلع پایینی مثلث رول کنید.

طرز پیچیدن سمبوسه با نان گرد

  • نان گرد را با قیچی به جهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • هر برش از آن را مانند تصویر به شکل قیف در آوردید.
  • مواد را داخل قیف بریزید.
  • سر قیف را با مخلوطی غلیظ از آرد و آب آغشته کنید تا به سمت دیگر بچسبد و مواد بیرون نریزد.

نحوه پیچیدن سمبوسه با خمیر گرد (نیم دایره)

  • کمی خمیر را به شکل گرد پهن کنید.
  • مواد را در وسط خمیر ریخته و دو سر خمیر را بهم بچسبانید تا به شکل نیم دایره دربیاید.
  • برای چسبیدن خمیر می توانید از مخلوط آب و آرد بهره ببرید.
  • با فشار دادن چنگال به لبه خمیر طرح بدهید و آن را محکم کنید.

طرز تهیه سمبوسه اصلی

مواد لازم برای 15 عدد سمبوسه
ماده مورد احتیاجمقدار لازم
سیب زمینی سه عدد تقریبا عظیم
پیازدو عدد متوسط
جعفری و ترهیک لیوان خرد شده
پیازچه5 تا 6 ساقه
گشنیز2 قاشق غذا خوری ساطوری شده
نان لواش 4 ورق
روغن250 میلی لیتر یا یک پیمانه
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

دستور پخت

  • سیب زمینی ها را آب پز کنید، پوست بگیرید.
  • سیب زمینی های پخته را به دلخواه رنده درشت کنید یا نگینی خرد کنید.
  • پیاز ها را ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید.
  • تره، جعفری و دیگر سبزیجات را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
  • در آخر سیب زمینی را به مخلوط اضافه کنید.
  • مخلوط مواد میانی سمبوسه آماده است.

نکته 1: اضافه کردن پنیر پیتزا به مواد میانی سمبوسه اختیاری است.

نکته 2: در صورت تمایل می توانید کمی گوشت چرخ نموده هم تفت بدهید و برای مغذی تر شدن غذا به آن اضافه کنید و یک سمبوسه خوشمزه خانگی با گوشت تهیه کنید.

سخن آخر

اگر می خواهید به طعم های متنوعی از سمبوسه را امتحان کنید، پیشنهاد می کنیم مطالب طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ خوشمزه و طرز تهیه سمبوسه پیتزایی (سمبوسه با مواد پیتزا) را مطالعه کنید. همچنین می توانید سمبوسه را در کنار سس سالسا، سس تاباسکو یا سس چیلی تند سرو کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

خرسند می شویم تجربیات خود را از تهیه سمبوسه و سس های آن در منزل با ما و دیگر همراهان خبرنگاران، در میان بگذارید.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: setare.com
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 88133

به "طرز پیچیدن سمبوسه با لواش و یوفکا (فیلم آموزشی و فوت و فن ها)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز پیچیدن سمبوسه با لواش و یوفکا (فیلم آموزشی و فوت و فن ها)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید