غذاهای محلی رم؛ فراتر از پاستا و پیتزا

به گزارش مهسان بلاگ، غذاهای ایتالیایی متنوع ترین و رنگارنگ ترین غذاهای جهان هستند و با نام آن ها، یاد پاستا و پیتزا در ذهن تداعی می شود؛ در این مقاله با ما همراه باشید تا به معرفی غذاهای اصیل رم بپردازیم.

غذاهای محلی رم؛ فراتر از پاستا و پیتزا

غذاهای ایتالیایی برای همه شناخته شده است و رستوران های ایتالیایی بسیاری در جای جای جهان با منوهای مختلف وجود دارد. پیتزا، پاستا و اسپاگتی بخش جدانشدنی غذاهای ایتالیایی است که طرفداران بسیاری دارد. رم پایتخت این کشور زیبا نیز علاوه بر غذاهای مشهور، غذاهای اصیل و محلی بسیاری دارد که هر کسی که به آن سفر می کند، باید طعم غذاهای آن را بچشد. غذاهای این شهر فراتر از پاستا و پیتزا است و شامل خوراک ها و خورش های خوش رنگ و لعاب نیز است که با طعم بی نظیرشان هر کسی را مجذوب خود می کند. با ما همراه باشید تا سفری خوش رنگ و خوش طعم به رم داشته باشیم و با غذاهای محلی و اصیل این شهر آشنا شویم.

Suppli al Telefono

این اسنک فوق العاده و لذیذ توپکی خوشمزه است که از برنج تهیه می شود و لایه میانی آن ترکیبی از پنیر موتزارلا است. این غذای خوشمزه و ارزان در بسیاری از رستوران ها، دکه های خیابانی و فست فودی ها سرو می شود و یکی از اسنک های مورد علاقه دانش آموزان است.

قدم زدن در شهر و در دست داشتن این توپک های لذیذ و چشیدن طعم بی نظیر آن در رم حسی فوق العاده است.

Fiori di Zucca

یکی دیگر از خوشمزه های سرخ شده Fiori di Zucca است که در تابستان سرو می شود. این غذای جالب ایتالیایی از ترکیب مواد مختلف به همراه سبزیجات و پنیر موتزارلا فراوان درست می شود که مواد فیلینگ آن داخل گل های کدو سبز قرار می گیرد و سپس سرخ می شود.

Baccala

ماهی کاد یکی از غذاهای محبوب مدیترانه ای است که از غذاهای اصلی یهودیان رومی نیز است. آن ها ماهی را به طور کامل سرخ می کنند و با سبزیجات متنوع و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنند. این غذا اغلب در اعیاد و جشن کریسمس مهمان سفره های رنگین ایتالیایی ها است.

پیتزای al taglio

هر منطقه از ایتالیا غذاهای خیابانی خاص خودش را دارد و قطعا پیتزا ملکه آن ها است. این پیتزا در ترکیبات مختلفی درست می شود و اغلب در سینی های بزرگ مستطیلی و در اندازه های بزرگ تری نسبت به پیتزای معمولی طبخ می شود.

منشا این نوع پیتزا که در بیشتر شهرهای ایتالیا پخته می شود، رم است و یک غذای لذیذ با طعم ها و چاشنی های مختلف را به علاقه مندان پیتزا هدیه می دهد.

سالتیمبوکا (Saltimbocca)

این غذای اشتها آور، غذایی رول مانند است که از فیله گوشت گوساله و با رول کالباس تهیه می شود و داخل آن با پنیر فراوان و گیاه مریم گلی پر می شود.

بسیاری از شب قبل گوشت آن را در مواد مختلفی مزه دار می کنند و بعد با ترکیبات مختلف قارچ، انواع پنیرها، بسته به ذائقه خود پر می کنند و سپس در داخل فر یا روغن فراوان طبخ می کنند. طعم این غذای لقمه ایی بی نظیر و منحصر به فرد است.

فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo)

فتوچینی نوعی پاستای ایتالیایی است که بیشتر مورد علاقه مردم رم است. این پاستا به شکل نوارهای صاف و کمی زخیم است که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه می شود. از این پاستا غذاهای مختلفی با ترکیبات متفاوتی از سبزیجات و گوشت ها تهیه می شود که معروف ترین آن فتوچینی آلفردو است که غذایی بین المللی محسوب می شود.

پس از آبکش کردن فتوچینی، سس آلفردو که ترکیبی از پنیر پارمزان رنده شده، خامه زیاد و مقدار فراوانی فلفل سیاه آسیاب شده است، روی پاستا ریخته می شود و سپس آماده برای خوردن است. این پاستای فوق العاده به علاقه مندان به این سبک غذاها بسیار توصیه می شود.

اسپاگتی Cacio e pepe

یکی از اسپاگتی های ساده و لذیذ شهر رم که در بسیاری از رستوران های آن سرو می شود، این اسپاگتی است. طعم اصلی آن فلفل سیاه و پنیر Pecorino Romano است که بسیار ساده طبخ می شود. بسیاری با توجه به ذائقه خود از سبزیجات مختلف نیز کنار پنیر و فلفل استفاده می کنند.

Carciofi alla giudia

این غذا ریشه یهودی دارد و در فصل بهار در رستوران های رم سرو می شود. این غذا از گیاه Artichoke درست می شود که در روغن زیتون سرخ می شود. در ابتدا آن را با آبلیمو و فلفل مزه دار کرده و پس از آنکه برگ ها آن ترد شد آماده برای خوردن است.

ساندویچ پانینی (Panini)

پانینی یک ساندویچ کبابی است که با انواع مختلفی از نان ها مانند باگت، سیاباتا و میکتا سرو می شود. مواد داخلی آن پنیر فراوان، ژامبون، سالامی یا سایر سبزیجات است. در نهایت آن را داخل توستر یا ساندویچ ساز قرار می دهند و همه مواد با یکدیگر فشرده و سوخاری می شود.

این ساندویچ با ادویه های ایتالیایی طعم بی نظیری دارد و ایتالیاها و مسافرانی که به آنجا سفر می کنند طرفداران آن هستند.

پیتزا پاکتی (Trapizzino)

نوآوری در هر چیزی ممکن است وجود داشته باشد و پیتزای پاکتی یکی از این نوآوری ها است. این پیتزای خوشمزه و جالب به راحتی قابل حمل است و شما می توانید طعم و رنگ جدیدی از پیتزا را در این مدل امتحان کنید.

در این پیتزا مواد مختلف در داخل آن قرار می گیرد و دو طرف آن را با خمیر می پوشانند و پس از پخت به شکل مثلثی برش داده و سرو می کنند. این مدل از پیتزا در بسیاری از کشورها پخته می شود و طرفداران بسیاری دارد.

ماریتوزی (Maritozzi)

صبحانه در ایتالیا اغلب با یک شیرینی خوش طعم همراه است که در کنار آن قهوه یا کاپوچینو نوش جان می شود. ماریتوزی یک شیرینی پرطرفدار در رم است که هم در صبحانه و هم به عنوان عصرانه با یک نوشیدنی گوارا سرو می شود.

بافت آن بسیار نرم است و وجود کشمش در خمیر آن طعم بی نظیری به آن بخشیده است. پس از آماده شدن داخل آن را برش داده و با خامه پر می کنند.

تارت ریکوتا (Torta Ricotta)

ایتالیایی ها علاقه دارند که وعده غذایی خود را با یک دسر شیرین و خوش مزه به اتمام برسانند.

این تارت با پنیر ریکوتا که یک پنیر ایتالیایی است و مغزهای مختلف و آجیلات درست می شود. این تارت با یه نوشیدنی گرم می تواند عصرانه عالی باشد.

علاوه بر غذاهای اصلی، رم دارای نوشیدنی ها و دسرهای متنوع است که نمی توان به سادگی از آن ها گذشت. هنر و سلیقه در غذاهای ایتالیایی در هر بخش از آن مشهود است و به همین دلیل است که طعم و رنگ غذاهای ایتالیایی برای همه مردم جهان شناخته شده است.

georgiaro.ir: تور گرجستان ارزان قیمت | تور تفلیس، باتومی، تور لحظه آخری گرجستان

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: کجارو / tripsavvy / theculturetrip.com
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 30825

به "غذاهای محلی رم؛ فراتر از پاستا و پیتزا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی رم؛ فراتر از پاستا و پیتزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید