مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی (شیرین کردن زیتون به روش سنتی)

به گزارش مهسان بلاگ، برای تهیه زیتون شور با استفاده از مواد شیمیایی؛ ابتدا میوه های زیتون تازه چیده شده را که به رنگ سبز روشن با نقاط مایل به زرد رنگ هستند، پس از تمیزکردن و حذف میوه های زخمی و بیمار یا آفت زده درون ظرف مناسبی ریخته و آب معمولی به آن اضافه کنید تا اندازه ا که تا حدود cm 15 آب بالاتر از سطح زیتون ها قرار گیرد.

مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی (شیرین کردن زیتون به روش سنتی)

حالا با روش شیرین کردن زیتون با استفاده از مواد شیمیایی آشنا خواهید شد:

در اینجا قصد داریم روش شیرین کردن زیتون یا تهیه زیتون شور را به هر دو روش به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

پس از آب، زیتون ها را ریخته و آب نمک 4 درصد (4 گرم نمک در هر لیتر آب) به آن اضافه کنید.

برای خنثی شدن باقیمانده احتمالی سود به ازای هر 10 لیتر آب، 1 لیتر سرکه اضافه نمایید و پس از یک شبانه روز، آب سرکه را تخلیه کنید.

پس از اطمینان از تلخی زدایی زیتون ها، محلول تیره رنگ را با احتیاط دور بریزید.

اگر در خلال این مدت گندیدگی در زیتون ها مشاهده شد، افزودن کمی نمک توصیه می شود.

بعد برای هر کیلوگرم زیتون 30-20 گرم سود را داخل حجم آب مورد نظر ریخته و برای چند دقیقه با یک قطعه چوب تمیز هم بزنید تا سود کاملا حل شود.

از روش شکستن یا خراشیدن پوست زیتون فقط برای تهیه زیتون شور شکسته استفاده می شود و در روش دوم هرگز نباید از زیتون های آسیب دیده استفاده کرد.

منبع مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی

مجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

پریها: مجله خبری، موفقیت، تفریحی، فناوری و گردشگری

انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 59208

به "مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی (شیرین کردن زیتون به روش سنتی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه زیتون شور خانگی (شیرین کردن زیتون به روش سنتی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید