پن کیک شانگ های
به گزارش مهسان بلاگ، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پن کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه پن کیک شانگ های را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
آرد.... دو و یک چهارم پیمانه
نمک.... یک چهارم پیمانه
آب گرم .....1 پیمانه
ترکیب روغن مایع و کره..... 1 قاشق سوپ خوری
- آموزش آشپزی؛ از املت لذیذ با ژامبون و پنیرچدار و پیراشکی پفکی خوشمزه تا پیتزا کیپر و بادمجان + تصاویر
روغن کنجد یا کره آب شده.... 3 قاشق سوپ خوری
آرد.... یک چهارم پیمانه
نمک.... یک چهارم قاشق چای خوری
جعفری خردشده....... 3 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای رنگی خردشده.......2 قاشق سوپ خوری
پیازچه خردشده.....2 عدد
ژامبون، ریز خرد شده.....2 ورق
برای تهیه خمیر پن کیک، مواد خشک را در کاسه ای ریخته و وسط آن را گود کنید و آب گرم را به آن افزوده و با قاشق چوبی آغاز به هم زدن کنید، باید خمیری نرم و کمی چسبنده حاصل گردد. در صورت چسبنده بودن زیاد می توان از میزان کمی آرد اضافه استفاده کرد. خمیر را به یک قاشق روغن آغشته نموده و 1-2 ساعت به آن استراحت دهید. برای تهیه خمیر میانی (رو)، کافی است تمام مواد را با هم مخلوط کنید. برای تهیه مواد (سبزی جات) میانی هم تمام مواد خرد شده را مخلوط نموده و کنار بگذارید. پس از استراحت خمیر سطح کار را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم نموده و چانه کنید، هر چانه را به صورت مستطیل باریک با طول زیاد باز کنید، یک چهارم از مواد رو را روی سطح خمیر بمالید، سپس یک چهارم از مواد میانی را روی آن پخش نموده و از یک سمت آغاز به رول کردن خمیر کنید به این صورت که اطراف خمیر را به سمت میانی جمع نموده و رول کنید که در آخر خمیر به صورت یک گلوله به دست خواهد آمد، سپس این گلوله را از مقطع با کف دست کمی فشار دهید و با وردنه آهسته باز کنید تا به ضخامت نیم سانتی متر برسد و آن را در ماهی تابه ای که روی حرارت قرار داده و کمی روغن در سطح آن ریخته اید قرار دهید و با حرارت میانه دو طرف پن کیک را سرخ کنید، در انتها به مدت 5-10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملاً پخته و ترد گردد.
منبع: شور و شیرین
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانgeorgiaro.ir: تور گرجستان ارزان قیمت | تور تفلیس، باتومی، تور لحظه آخری گرجستان
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!