پیشنهاد پرسپولیس به کالدرون برای بلیت بازگشت به تهران
به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، باشگاه پرسپولیس هنوز نتوانسته است قسط اول قرارداد گابریل کالدرون را تمام و کمال پرداخت کند تا سرمربی آرژانتینی سرخپوشان پایتخت یکی از شروط اصلی خود را پرداخت این پول عنوان کند.

سرخ ها که 125 هزار دلار از قسط اول و همچنین کل مبلغ قسط دوم به ارزش 300 هزار دلار را باید به کالدرون پرداخت کند پس از کش و قوس های فراوان پیروز شد نزدیک به 120 هزار دلار را فراهم نموده تا به حساب این مربی در کشور قطر واریز کند.
این پول قرار است تا خاتمه وقت اداری پنجشنبه هفته جاری به حساب کالدرون واریز گردد تا سرمربی سرخپوشان را راضی به بازگشت کند.
باشگاه پرسپولیس به وسیله مدیربرنامه های ایرانی کالدرون نیز اعلام نموده است آمادگی تهیه بلیت مستقیم از آرژانتین به تهران را با توقف سه ساعته در دوحه قطر برای همان روز را هم دارد. آنها منتظرند تا کالدرون درباره زمان برگشت به تهران تصمیم گیری نموده تا بلیت او و دستیارانش را تهیه نمایند.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: Best Canada Tours یک سرویس خدماتی جدید و چند منظوره جهت ارائه سرویس تور به کشور کانادا با کیفیت برتر است