چرا نباید نان را روی گاز داغ کرد

به گزارش مهسان بلاگ، تهران (پانا) - یکی از عادت هایی که بسیاری از ما به آن توجه داریم، داغ کردن نان روی گاز یا ماکروویو است.

چرا نباید نان را روی گاز داغ کرد

به گزارش خبرنگاران، بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان مقدار بیشتری خریداری کرده و آن را در فریزر قرار می دهیم و بعدا آن را روی گاز و ماکروویو داغ کرده و مصرف می کنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد.

یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی که نان را داغ می کنید، گاز های سمی مانند متان تولید می شود که این هم به دلیل آن است که مواد نشاسته ای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاسته ای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل می شوند که می تواند سبب سرطان شود؛ همچنانکه رنگ نان نیز تغییر می کند.

او در ادامه بیان نمود: این کار همچنین می تواند گاز گوگرد دی اکسید تولید کند که بر سیستم گوارش ما اثر می گذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه شود.

این پزشک همچنین در خصوص گرم کردن نان در مایکروویو گفت آن را در معرض اشعه های مضری قرار می دهد که می تواند سبب سرطان شود.

fungroups.ir: گروه سرگرمی، مجله و انجمن سرگرمی

namit.ir: نامیت | مجله بازاریابی و مدیریت بازار

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 87157

به "چرا نباید نان را روی گاز داغ کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا نباید نان را روی گاز داغ کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید