چگونه 4 میلیارد و 100 میلیون تومان بعد از یک سال به 3 میلیارد و 300 میلیون کاهش یافت؟

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران: عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک با ارسال نامه ای به محمد علی آبادی رئیس کمیته ملی المپیک در مورد فروش ساختمان گاندی سؤالاتی را عنوان نمود.

چگونه 4 میلیارد و 100 میلیون تومان بعد از یک سال به 3 میلیارد و 300 میلیون کاهش یافت؟

به گزارش خبرنگاران، محمود خسروی وفا امروز (یک شنبه) در نشستی که با خبرنگاران داشت، نامه ارسالی خود به محمد علی آبادی به تاریخ پنجم مرداد ماه امسال را در اختیار آنان قرار داد که در آن به صراحت اعلام می کند که در مورد فروش ساختمان کمیته ملی المپیک واقع در خیابان گاندی شائبه هایی وجود دارد.

وی در بخشی از نامه خود آورده است: احساس می کنم جریاناتی در کمیته ملی المپیک خواسته یا ناخواسته موجب بی دقتی و بی نظمی مالی و قانونی شده است.

متن کامل نامه خسروی وفا به علی آبادی را در زیر بخوانید:

برادر عزیز جناب آقای مهندس علی آبادی

ریاست محترم کمیته ملی المپیک

با اهدای سلام و تحیات:

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه میهمانی خدا، بر خود واجب می دانم از حمایت بی دریغ و جدی جنابعالی در آنالیز موضوع فروش ساختمان سابق کمیته ملی المپیک واقع در خیابان گاندی تشکر و قدردانی نموده و به استحضار برسانم؛ طی مدت کوتاهی که نسبت به فروش ملک مذکور آنالیز هایی انجام داده ام، هنوز شائبه هایی وجود دارد که مراتب را ذیلاً تقدیم می نمایم.

1- با توجه به استعلام به عمل آمده از وزارت امور مالی و دارایی در مورد فروش ملک مذکور و پاسخ این وزارت طی نامه شماره 14277، 51 مورخ 1388، 7، 11 مبنی بر تابعیت از مقررات اساسنامه و تصویب مجمع عمومی (پیوست شماره یک) آیا در این خصوص اقدامی اجرا شده است؟

2- در بعضی از صورت جلسات مشاهده شد، آقایان بهرام افشارزاده، محمدهادی منصوری، احمد ارشدی، شاهرخ شهنازی و میثم روزبه به عنوان کمیسیون فروش انتخاب شدند. (پیوست شماره دو) آیا انتخاب نام بردگان بر اساس آئین نامه معاملات اجرا شده و مطابقت با قانون دارد؟ همچنین آیا احکام نام بردگان صادر شده است؟ چرا با توجه به اهمیت موضوع ذی حساب محترم کمیته در این رابطه نقشی نداشته اند؟

3- ملک مذکور توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری در سال 1388 به مبلغ 41، 000، 000، 000 ریال ارزیابی شده، (پیوست شماره سه) با توجه به عدم استقبال از مزایده و تصویب مجدد هیئت اجرایی برای کارشناسی مجدد در سال 1389 این بار بدون هماهنگی با کانون کارشناسان رسمی، از کارشناسان دیگری دعوت به عمل آمده و این ملک را مبلغ 33، 000، 000، 000 ریال ارزیابی نموده اند، در این گزارش کارشناسی، تناقضاتی از قبیل عمر ساختمان (در بند 3 قدمت ساختمان 30 سال برآورده شده در صورتی که در بند 5 ساختمان را دارای پروانه ساخت 503، 41417 مورخ 69، 9، 18 معرفی می کند) همچنین در معرفی، مواردی از قبیل آسانسور و 18 دستگاه اسپیلت دیده نشده که احساس می گردد این کاهش قیمت فاحش، ناشی از بی توجهی نبوده؟! (پیوست شماره چهار) آیا با توجه به شاخص های مالی، این ملک پس از گذشت یک سال 8، 000، 000، 000 ریال کاهش قیمت داشته است؟ چرا درخواست کارشناسی دوم به وسیله کانون کارشناسان رسمی دادگستری صورت نگرفته که قانوناً می توان به آن استناد کرد تا گزارش کارشناسان انتخابی و فاقد تأیید هیئت مدیره کانون؟

4- شرکت انبارهای عمومی، رسماً در مزایده شرکت نموده و پاکت های الف و ب را به دبیرخانه تحویل داده و بر اساس صورت جلسه آنالیز مزایده بازگشایی پاکت ها انجام و به دلیل پایین تر بودن قیمت پیشنهادی از ارزیابی کارشناسی، موضوع کان لم یکن تلقی شده. (پیوست شماه پنج) چرا هیچ گونه سوابقی از این شرکت در دبیرخانه حتی تحویل چک تضمینی که از شرایط مزایده بوده موجود نمی باشد؟ آیا اصولاً درخواست رسمی شرکت مذکور که بدون شماره و تاریخ واصل شده و بخشی از نامه تایپ شده و اعلام قیمت دست نویس قید شده (پیوست شماره شش)، وجاهت قانونی دارد؟ آیا استعلام در مورد اصالت این نامه اجرا شده است؟

5- با عنایت به تصویب هیئت اجرایی مبنی بر فروش این ملک به وسیله مذاکره در صورت جلسات فقط نام 3 شرکت قید شده (پیوست شماره هفت) با توجه به اینکه شرکت مهرام با قیمتی معادل 100، 000، 00 ریال، بالاتر از رقم کارشناسی (37، 600، 000، 000 ریال) به عنوان خریدار شرکت نموده (پیوست شماره هشت) آیا سوابقی از مذاکره با شرکت مهرام وجود دارد؟

6- اعضای محترم کمیسیون فروش در گزارش بدون تاریخ ؟!! به جنابعالی قیمت پیشنهادی این تعاونی را 37، 500، 000، 000 ریال اعلام می کند که نهایتاً جنابعالی در هامش این گزارش در مورخ 89، 5، 16 دستور طرح در هیئت اجرایی را صادر می فرمائید. (پیوست شماره نه)

در حالی که تعاونی اعتبار قائمین اقتصاد طی نامه شماره 574، ق، 89 مورخ 1389، 7، 28 با خرید ملک مذکور حداکثر به مبلغ 36 میلیارد ریال اعلام آمادگی می کند (حدود 70 روز بعد) با قیمتی معادل 1، 500، 000، 000 ریال کمتر از رقم اعلام شده توسط کمیسیون خرید. (پیوست شماه 10). آیا جوابی برای این مغایرت وجود دارد؟ آیا در این خصوص توجه فرموده اید بعضی از گزارشات کمیسیون فروش که از حساسیت بالایی نیز برخوردار است فاقد شماره دبیرخانه و مهمتر از آن تاریخ می باشد؟

7- در تمامی سوابق جمع آوری شده اعم از گزارش های کمیسیون فروش و گزارش های مصوبات هیئت اجرایی، فروش ملک مذکور به نام مؤسسه اعتباری قائمین اقتصاد ذکر شده در حالی که طرف مورد مذاکره (خریدار) تعاونی بوده و از منع خرید اطلاع داشته است. همچنین دوستان داخلی کمیته نیز از تعاونی بودن خریدار و منع معامله با تعاونی آگاه بوده و متأسفانه در تمامی جلسات و مکاتبات داخل کمیته از کلمه مؤسسه استفاده نموده و در مکاتبات حتی با خریدار از نام واقعی (تعاونی اعتباری قائمین اقتصاد) استفاده نموده اند (پیوست شماره 11) چرا در به کار بردن نام واقعی خریدار رعایت امانت نشده؟ بر اساس کدام مجوز قانونی، ملک مورد نظر به شرکت مهندسی الماس دیس فروخته شده؟ آیا فروش این ملک به نمایندگی آقای بهرامی از طرف تعاونی مربوطه وجاهت قانونی دارد؟ آیا حکم رسمی آقای بهرامی در جایی به ثبت رسیده است؟ آیا انتقال ملک مذکور بنا به درخواست شماره 799، ق، 89 مورخ 1389، 9، 7 تعاونی اعتباری قائمین اقتصاد به شرکت الماس دیس، با توجه به اینکه مجوز هیئت اجرایی فقط مؤسسه اعتباری قائمین اقتصاد بوده (پیوست شماره 12) وجاهت قانونی دارد؟

8- در مصوبه شماره 27 مورخ 1388، 3، 26 بلافاصله پس از قید موضوع فروش ساختمان گاندی سرمایه گذاری در ملک متعلق به کمیته واقع در خیابان اشرفی اصفهانی مورد تأکید قرار می گیرد. (پیوست شماره 13) در مصوبه شماره 38 مورخ 1388، 7، 31 موضوع مذکور مجدداً تأکید می گردد. (پیوست شماره 14) در مصوبه شماره 44 مورخ 1388، 10، 16 موضوع سرمایه گذاری در ملک مورد نظر برای بار سوم تأکید می گردد. (پیوست شماره 15) آیا تا به امروز این مصوبه اجرایی شده است؟

9- با توجه به موارد فوق، آیا نحوه گزارش های کمیسیون فروش و مذاکره به هیئت اجرایی و مغایرت آن با واقعیت های موجود سؤالاتی حتی بیش از این را به وجود نمی آورد؟

برادر عزیز جناب آقای مهندس علی آبادی

در سرانجام با بیانی شفاف و الکن به استحضار می رسانم؛ احساس می کنم جریاناتی در کمیته ملی المپیک خواسته یا ناخواسته موجب بی دقتی و بی نظمی مالی و قانونی شده که اثرات سوء آن اول متوجه جنابعالی و به تبع سایر اعضای محترم هیئت اجرایی شده است، لذا با توجه به تعهد، تدین و جدیتی که از جنابعالی سراغ دارم خواهشمندم با در اختیار دریافت وکیلی مجرب و توانا، نسبت به گزارش فوق، موارد مطروحه را آنالیز فرموده و نتیجه آن را به مراجع ذی صلاح اعلام فرمائید.

محمود خسروی وفا - نایب رئیس کمیته

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان بلاگ

منبع: تسنیم
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 46492

به "چگونه 4 میلیارد و 100 میلیون تومان بعد از یک سال به 3 میلیارد و 300 میلیون کاهش یافت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه 4 میلیارد و 100 میلیون تومان بعد از یک سال به 3 میلیارد و 300 میلیون کاهش یافت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید