کاهش 7 درصدی غریق در سواحل گیلان

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران/گیلان سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری گیلان از کاهش هفت درصدی غریق سواحل گیلان نسبت به سال گذشته اطلاع داد و گفت: از 29 غریق گیلان 20 غریق غیربومی و 9 غریق بومی بودند.

کاهش 7 درصدی غریق در سواحل گیلان

محمود قاسم نژاد در جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان، با اشاره به هجوم گردشگران به سواحل به ویژه در ایام تابستان، اظهار کرد: برای استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت سواحل باید از هم اکنون برنامه ریزی های لازم را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ساماندهی سواحل طی سه دهه اخیر فراز و نشیب های فراوانی داشته است، اضافه نمود: در ابتدا ساماندهی سواحل تنها به تامین امنیت و سلامت مردم و اقدامات درمانی و امداد و نجات خلاصه می شد که سازمان جمعیت هلال احمر عهده دار آن بود، اما تنوع مسائل فرهنگی موجود در سواحل باعث شد سایر نهادها نیز درگیر شوند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه از سال 88 تاکنون برنامه های فرهنگی در سواحل تبلور بیشتری پیدا نموده است، گفت: امروزه باید رویکرد توسعه فضاهای فیزیکی در سواحل را دنبال کنیم.

قاسم نژاد با تاکید بر لزوم پرداخت به موقع حق الزحمه ناجیان غریق، توضیح داد: مقرر شده بود سازمان توسعه سواحل و عمران تاسیس گردد، اما ستاد ساماندهی سواحل به استان های شمال و جنوب واگذار شد.

وی با اشاره به طول 276 کیلومتری نوار ساحلی گیلان، گفت: سه چهارم این نوار خالی از طرح سالم سازی دریاست و لذا باید بخش خصوصی را در این امر دخیل کنیم.

این مقام مسئول از کاهش هفت درصدی غریق سواحل گیلان نسبت به سال گذشته اطلاع داد و متذکر شد: از 29 غریق گیلان 20 غریق غیر بومی بودند و 1635 نفر در طرح ها طی بازه زمانی بهار و تابستان 98 همکاری داشتند.

حسن صفری، معاون فرماندار شهرستان بندرانزلی نیز، با بیان اینکه سال های 93 و 94، 200 ناجی غریق با پرداخت 540 میلیون تومان در نوار ساحلی 27 کیلومتری انزلی داشتیم، گفت: از سال 95 مسئولیت نجات غریق را به بخش خصوصی واگذار کردیم و تعداد ناجیان از 200 به 130 و میزان پرداختی از 540 به 340 کاهش یافت، اما 69 میلیون تومان بدهکار شدیم.

وی از بدهکاری 904 میلیون تومانی به ناجیان غریق شهرستان بندرانزلی از سال 95 تاکنون اطلاع داد و اضافه نمود: برای هر ناجی 872 هزار تومان حق الزحمه در نظر گرفته شده و اگر نسبت به پرداخت این بدهی اقدام نکنیم، احتمال افزایش غریق طی سال های آینده وجود دارد، زیرا اعتماد ناجیان از بین می رود.

این مقام مسئول نوار ساحلی انزلی را نیازمند حداقل یکصد ناجی غریق دانست و یادآور شد: هیئت نجات غریق استان باید نسبت به نیروسازی اقدام کند. همچنین پرداخت به موقع حق الزحمه ناجیان و لغو تعرفه آموزش و گواهی نجات غریق در دستور کار قرار گیرد.

مجله رویای کره ای: مجله رویای کره ای | مجله گردشگری شرق آسیا

مرد کوچک: مرد کوچک | مجله سبک زندگی و کسب و کار

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 26746

به "کاهش 7 درصدی غریق در سواحل گیلان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش 7 درصدی غریق در سواحل گیلان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید