گردشگری خوراک با هدف معرفی فرهنگ غذایی یک منطقه ایجاد شد

به گزارش مهسان بلاگ، ایسنا/ براساس سخنان معاون گردشگری میراث فرهنگی گیلان، گردشگری خوراک با هدف معرفی فرهنگ غذایی یک منطقه ایجاد شد.

گردشگری خوراک با هدف معرفی فرهنگ غذایی یک منطقه ایجاد شد

تدوین اطلس خوراک شناسی گیلان | حضور شهر خلاق خوراک در اکسپوی دبی

حمیدرضا آذرپور گردشگری خوراک را یکی از انواع گردشگری دانست و اظهار کرد: گردشگری خوراک با هدف معرفی فرهنگ غذایی و آداب و رسوم پذیرایی یک منطقه ایجاد شده و مورد توجه قرار می گیرد.

وی با اشاره به تنوع غذایی موجود در استان گیلان افزود: شهر رشت به نمایندگی از شهرهای استان گیلان به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی در سازمان دنیای یونسکو معرفی شده و لذا وظیفه داریم با ثبت آثار به جا مانده از نیاکانمان در حوزه غذایی، در راستای حفظ این فرهنگ و انتقال آن به نسل های حاضر و آینده گام هایی موثری را برداریم.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان سلامت غذا را یکی از مولفه های گردشگری خوراک دانست و توضیح داد: غذاهای گیلانی غالبا منشا گیاهی دارد و لذا غذاهای سالم و مناسبی هستند که نه تنها باعث افزایش وزن نمی شوند، بلکه به سلامتی انسان ضرر نمی رسانند.

آذرپور، با اشاره به ظرفیت شهرستان لنگرود در حوزه نان های محلی همچون نان خلفه و نان برنجی گفت: کمیته علمی شهر خلاق خوراک شناسی متشکل از اساتید و پژوشگران صنعت غذایی کشور و استان، شناسایی و معرفی فرهنگ غذایی مناطق مختلف گیلان را در دستور کار دارد تا زمینه ثبت آنان فراهم گردد.

وی با بیان اینکه در حوزه خوراک شناسی گیلان توجه ویژه ای به پخت نان های محلی خواهد شد، مطرح نمود: در حال تکمیل اطلس خوراک شناسی استان گیلان هستیم تا بتوانیم نقشه ظرفیت های خوراکی و غذایی مناطق مختلف استان را تدوین و به دنیا کنیم.

معاون گردشگری میراث فرهنگی گیلان، با اشاره به شیوع بیماری کرونا و تحت تاثیر قرار دریافت صنعت گردشگری افزود: قطعا با شروع واکسیناسیون عمومی کرونا از تابستان امسال از این اپیدمی عبور خواهیم کرد و باید از هم اکنون برای گردشگری پساکرونا برنامه ریزی داشته باشیم.

آذرپور با بیان اینکه غذاهای مهم و مطرح هر منطقه همچون لونگی، باقلاقاتق و ترش تره در اطلس خوراک شناسی گیلان ثبت می گردد، گفت: با یاری فرمانداران و شهرداران و شوراهای شهر به دنبال فعال سازی کمیته شهر خلاق خوراک شناسی هستیم و تا به امروز این کمیته در دو شهرستان تشکیل جلسه داده است.

وی با تاکید بر لزوم ثبت ملی غذاهای مناطق مختلف گیلان ادامه داد: ثبت ملی و دنیای یک غذا موجب می گردد آن غذا هرگز از بین نرود.

این مقام مسئول، با اظهار امیدواری از پذیرش گردشگران داخلی و خارجی در گیلان در نیمه دوم سال گفت: وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با دو آیتم چادرشب بافی و شهر خلاق خوراک شناسی همزمان با شهریور امسال در اکسپوی دبی شرکت خواهد نمود.

karnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی

kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی

منبع: همگردی
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 89022

به "گردشگری خوراک با هدف معرفی فرهنگ غذایی یک منطقه ایجاد شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گردشگری خوراک با هدف معرفی فرهنگ غذایی یک منطقه ایجاد شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید