گلوتن، بیماری سلیاک را تشدید می نماید

به گزارش مهسان بلاگ، فریبا کوهدانی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: عمده ترین منبع گلوتن، گندم است. برخی از افراد نسبت به این ماده حساسیت دارند و در اثر مصرف آن ممکن است دچار علائمی که عمده ترین آن علائم گوارشی است، شوند. به همین علت در رژیم غذایی این افراد نباید منابع غذایی حاوی گلوتن وجود داشته باشد.

گلوتن، بیماری سلیاک را تشدید می نماید

او اضافه کرد: افرادی که به گلوتن آلرژی دارند در صورت مصرف این ماده دچار بیماری سلیاک می شوند. این بیماری بیشتر علائم گوارشی دارد و بر اساس شرایط فرد، منابع غذایی حاوی گلوتن باید از رژیم غذاییشان حذف گردد. امروزه برای یاری به بیماران سلیاکی محصولات فاقد گلوتن عرضه می گردد.

او ادامه داد: بعضی از افراد فکر می نمایند استفاده از محصولات فاقد گلوتن در حفظ سلامتیشان موثر است، اما واقعیت این است که افرادی که چنین حساسیتی ندارند از مواد غذایی فاقد گلوتن مصرف نمایند، با این کار از مواد غذایی متنوع حاوی گلوتن محروم می مانند.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف هر نوع ماده غذایی حاوی آرد گندم مانند نان ها، شیرینی ها، ماکارونی، انواع سس ها حتی بعضی از انواع دسر های موجود در بازار باید از رژیم غذایی بیماران سلیاکی حذف شوند.

vetworld.ir: مجله دامپزشکی | مجله خبری دانشجویان دامپزشکی

virapars.ir: مجله ویراپارس | مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی

منبع: همگردی
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 90519

به "گلوتن، بیماری سلیاک را تشدید می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گلوتن، بیماری سلیاک را تشدید می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید