یک کرکس نخستین پای مصنوعی بیونیک را دریافت کرد
به گزارش مهسان بلاگ، یک کرکس اولین پرنده در دنیا است که یک پای مصنوعی دائمی بیونیک دریافت می نماید.

اگرچه تا به امروز پرندگانی بوده اند که پاهای مصنوعی بنددار دریافت نموده اند، اما دانشمندان اکنون گزارش داده اند که اولین ادغام پای مصنوعی مستقیماً در استخوان پای یک کرکس انجام شده است. دانشمندان این حیوان را به اسم اولین پرنده بیونیک در دنیا توصیف می نمایند.
این پرنده با نام میا، یک کرکس ریش دار یا همای ماده است که بزرگترین پرنده در اروپا است. میا در پناهگاهی در هرینگسی اتریش نگهداری می گردد. میا با یک پای به شدت آسیب دیده مشاهده شد و در نهایت مجبور به قطع پای این پرنده شدند.
در حالی که پرندگان کوچک تر ممکن است بتوانند تنها با یک پا از پس زندگی برآیند، اما چنین فقدانی فرود، راه رفتن یا نگه داشتن طعمه را برای پرندگان سنگین تر مانند کرکس های ریش دار بسیار سخت می نماید و با در نظر داشتن این مسائل، گروهی در دانشگاه پزشکی وین تصمیم گرفتند پای جدیدی را که به طور دائمی به استخوان پای میا متصل می گردد، به این پرنده هدیه نمایند.
این گروه به وسیله پروفسور اسکار آزمان که قبلاً در کارهایی مانند مجهز کردن سه فرد دچار قطع عضو به بازوهای بیونیک قابل کنترل با فکر مشارکت داشته است، راهنمایی می شد.
دانشمندان برای این کرکس ریش دار از فرآیندی موسوم به استخوان سازی استفاده کرد که در آن پایه پای مصنوعی مستقیماً به انتهای استخوان پای پرنده متصل می گردد. میا طی سه هفته پس از عمل جراحی کوشش برای راه رفتن را آغاز کرد و پس از شش هفته تمام وزن خود را روی پای مصنوعی خود گذاشت. اکنون گفته می گردد که میا در حال حاضر به شکل عادی راه می رود و فرود می آید.
آزمان می گوید: ما برای اولین بار پیروز شدیم اندام کرکس را به صورت بیونیکی بازسازی کنیم.
مقاله ای در خصوص این کار در مجله Scientific Reports منتشر شده است.،ایسنا
منبع: ایران آنلاینگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.