4 روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

به گزارش مهسان بلاگ، سرخ کردن بادمجان روش های مختلفی دارد، ولی در اغلب موارد روغن زیادی جذب می نماید. برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، بهتر است روش های پیشنهادی ما را امتحان کنید.

4 روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از خوشمزه ترین غذا ها، غذا هایی هستند که با بادمجان درست می شوند مانند خورشت بادمجان، کشک و بادمجان و …، ولی بعضی به دلیل روغن زیادی که بادمجان جذب می نماید از آن پرهیز نموده و سعی می نمایند کمتر از آن مصرف نمایند. ما در این مقاله روش هایی برای سرخ کردن بادمجان به شما آموزش می دهیم که کمترین میزان روغن را جذب کند. پس با ما همراه باشید.

سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

روش اول؛ سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ

  • بادمجان تازه تهیه کنید، همواره بادمجان های تازه روغن کمتری مصرف می نمایند، بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید، برش بزنید و به مدت حداقل نیم ساعت داخل آب نمک فراوان قرار دهید. (توجه گردد که هرچه بادمجان ها بیشتر در آب نمک بماند روغن کمتری جذب می نماید.)
  • پس از نیم ساعت بادمجان ها را آبکش کنید تا شوری آنها گرفته گردد.
  • یک عدد سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بزنید تا از حالت غلیظ خارج گردد.
  • کمی روغن درون تابه بریزید.
  • قبل از اینکه بادمجان را درون روغن بگذارید با یک قلمو یا با دست یک لایه بسیار نازک از سفیده تخم مرغ روی سطح آن بمالید. (نگران بوی بد تخم مرغ نباشید، چون در روغن سرخ می گردد و هیچ بویی نمی گیرد.)
  • بادمجان های سرخ شده شما آماده مصرف برای هر نوع غذایی است.

روش دوم؛ سرخ کردن بادمجان با ماست

این روش مانند روش اول است با این تفاوت که قبل از سرخ کردن بادمجان به جای سفیده تخم مرغ روی بادمجان ها را ماست بمالید و سپس آنها را سرخ کنید. ولی طبق تجربه ثابت شده است که سفیده تخم مرغ انتخاب مناسب تری است.

روش سوم؛ قرار دادن بادمجان در آب نمک در حال جوش

  • در این روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری در حین سرخ شدن جذب نمایند کافی است یک قابلمه را پر از آب کنیم و کمی نمک در آن بریزیم تا به جوش آید.
  • سپس بادمجان ها را پوست بکنید، برش دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه در آب جوش بگذارید تا بجوشد.
  • سپس آن ها را داخل آبکش بریزید تا آب های اضافی آن گرفته گردد.
  • پس از اینکه آب آن گرفته شد آن ها را در روغن سرخ کنید.
  • نکته قابل توجه در این روش این است که بادمجان های سرخ شده کمی (خیلی کم) نرم می شوند.
  • بادمجان شما آماده برای مصرف است.

روش چهارم؛ قرار دادن بادمجان در آب جوش پس از سرخ شدن

این روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن برای کسانی که مایل به استفاده از سفیده تخم مرغ نیستند، مناسب است. در این روش:

  • بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید و به مدت نیم ساعت در آب نمک قرار دهید. پس از نیم ساعت آن ها را آبکش کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
  • در یک تابه روغن بریزید و صبر کنید تا حسابی داغ گردد، سپس بادمجان ها را در روغن با حرارت بالا سرخ کنید. (حرارت بالا روغن کمتری جذب می گردد).
  • یک قابلمه آب بگذارید تا بجوشد سپس بادمجان های سرخ شده را به مدت یک دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب خارج کنید.
  • توجه گردد در این روش روغن جذب می گردد، ولی قرار دادن در آب در حال جوش موجب از دست دادن روغن های جذب شده می گردد.
  • بادمجان های کم روغن و رژیمی شما آماده مصرف برای انواع غذاهای خوشمزه با بادمجان است.

بیشتر بدانید: طرز تهیه بادمجان کبابی (آموزش کبابی کردن بادمجان)

اگر شما نیز تجربه ای از سرخ کردن بادمجان دارید که روغن کمی جذب می نماید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

تورهای دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: setare.com
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 88969

به "4 روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید