استیک گوساله خانگی با سس مخصوص
به گزارش مهسان بلاگ، استیک گوساله خانگی با سس مخصوص، غذایی خوشمزه و پرطرفدار بوده که افراد علاقه مند به گوشت قرمز به ندرت می توانند از خوردن آن چشم پوشی نمایند.

به گزارش ، استیک غذایی گوشتی است که گفته می گردد ابتدا میان آمریکایی ها رایج بوده است و امروزه در تمامی کشورها این غذای خوش طعم و عالی به صورت های گوناگونی طبخ و سرو می گردد .درجه حرارت پخت استیک، بسته به اینکه از چه نوع گوشتی برای تهیه آن استفاده می گردد متفاوت است و درجه های پخت استیک بسته به مدت زمانی که حرارت می بیند به چهار گروه تقسیم می گردد:
کاملا خام (Blue Rare).
خام (Rare).
خام مدیوم (Medium Rare).
مدیوم (Medium)؛
مدیوم خوب (Medium well).
کاملا پخته (Well done).
- طرز تهیه پیتزا استیک در خانه
در استیک خام، سطح بیرونی پخته شده و درون آن خام است و هرچه درجه پخت استیک به سمت مدیوم و کاملا پخته پیش می رود استیک، مغز پخت تر می گردد. درجه پخت استیک کاملا سلیقه ای است و بر روی ارزش غذایی آن تاثیری ندارد. استیک گوساله، یکی از انواع استیک است که با گوشت فیله گوساله درست شده و معمولا با سس مخصوصی سرو می گردد.
فیله گوساله 250 گرم
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
قبل از پختن استیک، گوشت را از یخچال خارج نموده و اجازه دهید حدود یک ساعت در دمای محیط قرار گیرد تا دمای آن افزایش یابد و گرما به وسیله منافذ گوشت به مغز آن نفوذ کند. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که تابه یا گریل کاملا داغ شده تا استیک کاراملیزه و خوشمزه گردد.
در حین پختن، هر دقیقه یکبار استیک را برگردانید تا مطمئن شوید کاملا پخته است.
بعد از پختن، استیک را در ظرف سرو قرار داده و روی آن را با مقداری روغن زیتون یا کره ذوب شده چرب کنید.
فیله گوساله را روی تخته آشپزی قرار داده و آن را با روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه خوب مالش دهید تا کاملا به روغن آغشته شده و مزه دار گردد.
تابه یا گریل را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کاملا داغ گردد. استیک را در تابه قرار داده و برای درجه خام مدیوم (Medium Rare) حدود 6 دقیقه بپزید یا اگر دوست دارید استیک شما به درجه کاملا پخته برسد مدت زمان بیشتری به پختن اختصاص دهید. هر دقیقه یکبار استیک را برگردانید تا دو طرف آن به یک اندازه بپزد.
برای مزه دار کردن بیشتر استیک یک یا همه موارد زیر را انجام دهید:
یک بوته سیر را از وسط به دو نیم تقسیم نموده و هر بار که استیک را برمی گردانید آن را روی استیک بمالید.
یک تکه کره را روی استیک در حال پختن بمالید، کره طعم و مزه فوق العاده ای به استیک می دهد.
چند شاخه آویشن یا رزماری به دسته یک قاشق چوبی بسته و هر دقیقه روی استیک بمالید تا مزه دار گردد.
مالیدن سبزیجات معطر روی استیک گوساله
پس از اینکه دو طرف استیک پخته شد، آن را در بشقاب بکشید و عصاره گوشت جمع شده در تابه را روی آن بدهید.
استیک گوساله را با یک چاقوی تیز برش زده و با سس مخصوص سرو کنید.
زرده تخم مرغ 2 عدد
سرکه 2 قاشق غذاخوری
نمک اندکی
پودر موسیر 1/2 قاشق چایخوری
جعفری و ترخون ساطوری 1 قاشق غذاخوری
کره را در ظرفی ریخته و روی حرات ملایم قرار دهید تا ذوب گردد.
زرده تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و آغاز به هم زدن زرده ها کنید. همین که زرده تخم مرغ تغییر رنگ داد، کره را به آن اضافه کنید، سپس سرکه را نیز افزوده و هم بزنید.
سس را از روی حرارت بردارید، پودر موسیر، جعفری و ترخون را به آن اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست شوند.
این سس را بلافاصله همراه با استیک گوساله مصرف کنید.
استیک غذایی سرشار از پروتئین است که کالری بالایی دارد و مصرف آن برای تامین انرژی مورد احتیاج بدن ضروری است. به طور کلی هر 100 گرم گوشت استیک حاوی 17 گرم پروتئین بوده، بنابراین برای ورزشکاران و افرادی که فعالیت بدنی بالایی دارند مفید است. البته نباید فراموش کرد که مصرف گوشت قرمز در افراد مسن و کسانی که به بیماری نقرس مبتلا هستند باید با احتیاط صورت گیرد.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما