با این کارها ویتامین سی لیمو ترش از بین می رود
به گزارش مهسان بلاگ، بهداشت نیوز/ به گزارش بهداشت نیوز بعضی از افراد به خصوص قدیمی ها بنا بر عادت همیشگی همراه چای خود حتما از یک عدد لیمو ترش استفاده می نمایند تا به اینصورت از مزایای آن بهره مند شوند، اما انجام این کار بسیار اشتباه است. طبق مطالعات گوناگون این عمل منجر به از بین رفتن ویتامین های C موجود در لیموترش می گردد و به راحتی به مینای دندان آسیب زده و خشکی دهان را به وجود می آورد.

هشدار های زیر را جدی بگیرید
1- آب لیمو ترش با گوجه فرنگی سازگار نبوده و نباید همراه با آن مصرف گردد.
2- به هیچ عنوان از آب لیموی کهنه استفاده نکنید؛ چرا که باعث فراوری اسید های مضر شده و برای بدن خوب نیست.
3- از زمان برش لیمو تا مصرف آن نباید مدت زمان زیادی بگذرد و به هیچ عنوان همراه غذا های داغ به خصوص چای میل نگردد؛ چرا که باعث از بین رفتن ویتامین های C موجود در آن شده و برای بدن مضراتی به وجود می آورد.
4- بعضی افراد به نگهداری آب لیمو ترش در یخچال نگهداری می نمایند و در زمان های مختلف به خصوص تهیه سالاد در آن استفاده می نمایند، اما انجام این کار باعث از بین رفتن ویتامین های موجود در آن شده و منجر به سمی شدن غذا خواهد شد.
منبع: همگردیvetworld.ir: مجله دامپزشکی | مجله خبری دانشجویان دامپزشکی
virapars.ir: مجله ویراپارس | مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی