روش های کاربردی دریافت تلخی غذا با توجه به علت تلخی

به گزارش مهسان بلاگ، برای دریافت تلخی غذا بسته به علت ایجاد آن می توانید از آبلیمو، آبغوره، آب نارنج، دم نموده زعفران و قند، اضافه کردن نمک، جوش شیرین و اضافه کردن مقداری از مواد اولیه به غذا یاری بگیرید.

روش های کاربردی دریافت تلخی غذا با توجه به علت تلخی

سرویس آشپزی - تلخ شدن غذا مسئله ای است که هر آشپزی را نگران می نماید. اگر شما علت این تلخی و عوامل بروز آن را بشناسید، خیلی راحت تر می توانید برای دریافت تلخی غذا اقدام کنید. در این مقاله علت های شایع تلخی غذا و روش های برطرف کردن آن را آنالیز می کنیم.

طرز دریافت تلخی غذا بسته به علت ایجاد آن

1. اگر تلخی غذا و گوشت ناشی از لیمو عمانی باشد

یکی از مهمترین علت تلخی خورش ها وجود لیمو عمانی است. برای برطرف آن روش های زیر را امتحان کنید:

  • لیمو را در انتهای پخت غذا و در نیم ساعت پایانی به غذا اضافه کنید، زیرا پخت طولانی مدت لیمو عمانی با غذا در بیشتر مواقع باعث تلخ شدن طعم غذا می گردد.
  • قبل از ریختن لیمو عمانی در غذا چند ساعت آن را در آب ولرم بخیسانید.
  • لیمو عمانی را در هاون کوبیده و هسته های آن را خارج نموده و سپس به غذا اضافه کنید.

دریافت تلخی لیمو عمانی به 3 روش آسان

2. وقتی علت تلخی غذا سوختن پیاز باشد

سرخ کردن بیش از اندازه پیاز و سوختگی سطحی آن در بیشتر موارد از مهم ترین علت های تلخی غذاست. برای دریافت تلخی ناشی ناشی از سوختگی پیاز داغ می توانید از شیوه های زیر یاری بگیرید:

  • یکی از ساده ترین و بهترین روش های دریافت تلخی غذا اضافه کردن آبلیموی تازه به آن است. به طورکلی استفاده از مواد اسیدی به برطرف تلخی غذا یاری زیادی می نماید، شما می توانید بر حسب ذائقه خود به جای آبلیمو از آبغوره یا آب نارنج نیز برای دریافت تلخی گوشت و خورش بهره ببرید.
  • یک قاشق رب نیز در بیشتر مواقع می تواند تلخی غذا را کمتر نشان دهد.
  • افزودن نمک نیز به دریافت تلخی آبگوشت و خورش ها یاری می نماید، فقط باید مراقب باشید که غذایتان شور نگردد.

3. در صورتی که علت تلخی، کیفیت بد و مقدار زیاد زردچوبه باشد

زمانی که علت تلخی غذا کیفیت زردچوبه یا استفاده بیش از اندازه از این ادویه پرخاصیت در پخت غذا باشد، می توانید به روش های زیر آن را برطرف کنید:

  • حتما از کیفیت زردچوبه مصرفی تان اطمینان داشته باشید، متاسفانه بسیاری افراد سودجو اقدام به فراوری زردچوبه های تقلبی که در آن ها نان خشک کپک زده، ماسه ریز و رنگ های شیمیایی است، نموده اند، بنابراین قبل از مصرف از کیفیت ادویه های خود مطمئن باشید.
  • با اضافه کردن مقداری آب جوش به خورش می توانید تا حد زیادی تلخی ناشی از زردچوبه را کاهش دهید.
  • یکی دیگر از روش های دریافت تلخی غذا اضافه کردن مقداری مواد اولیه مانند پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه بر حسب نوع غذا به آن است.
  • اضافه کردن مقدار کمی جوش شیرین در حد یک چهارم قاشق چایخوری به غذا می تواند در دریافت تلخی آن موثر باشد.

سایر روش های دریافت تلخی غذا

  • بسته به نوع غذایتان می توانید به آن مقداری زعفران دم نموده با دو حبه قند اضافه کنید. این ترکیب خوشمزه و خوش عطر و بو خیلی راحت به برطرف تلخی غذای شما یاری می نماید.
  • برای دریافت تلخی گردو در فسنجان می توانید به آن یک عدد سیب قرمز شیرین اضافه کنید. سیب قرمز بهترین گزینه برای دریافت تلخی فسنجان است ولی اگر در دسترس نداشتید می توانید از هویج و کدو نیز بهره ببرید.
  • برای برطرف تلخی بادمجان اولا از بادمجان های قلمی و بدون تخم یا دارای تخم ریز بهره ببرید. همچنین می توانید قبل از سرخ کردن بادمجان به آن ها مقداری نمک زده و چند ساعت در آفتاب قرار دهید. افزودن نمک به دلیل اینکه باعث افزایش فشار اسمزی در خارج سلول های بادمجان می گردد، آلکالوئید ها یا در اصلاح عامیان زهرابه بادمجان را که عامل تخلی است، به سمت بیرون می کشاند.
  • دریافت تلخی قورمه سبزی: برای برطرف تلخی قورمه سبزی نیز بسته به دلیل تلخی می توان از روش هایی همچون اضافه کردن آبفوره، سیب زمینی، پیاز سرخ نموده و روش های دیگری بهره برد.

سخن پایانی

هرچه شما در آشپزی مهارت داشته باشید باز هم ممکن است در پخت غذا با مشکلاتی مانند تلخ شدن غذا، شوری و بدطعم شدن آن روبرو شوید، بنابراین توصیه می کنیم همیشه در حین آشپزی به خصوص زمان هایی که مهمان دارید حتما غذا را مزه مزه کنید تا هرچه سریع تر و راحت تر بتوانید مشکل پیش آمده را حل کنید.

اگر همه ترفند های گفته شده در مقاله را امتحان کردید و جواب نداد، آخرین مرحله برای برطرف کردن تلخی غذا شما آن است که مواد غذایی اولیه خود را با مقدار ادویه کمتر طبخ داده و مواد اولیه جدید به آن اضافه کنید، تا طعم تلخی آن کمتر گردد و مابقی مواد را در وعده های دیگر درست کردن غذا بهره ببرید.

شما چگونه تلخی غذای خود را می گیرید؟ تجربیات و هدایت های خود را در قسمت ارسال نظر با ما و دیگر مخاطبین خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

در صورتی که غذای شما بیش از حد تند شده است باید روش های دریافت تندی غذا را نیز بلد باشید.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

سلو بلاگ: سلو بلاگ: محفلی برای هم اندیشی

پریها: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: setare.com
انتشار: 20 شهریور 1400 بروزرسانی: 20 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 12005

به "روش های کاربردی دریافت تلخی غذا با توجه به علت تلخی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش های کاربردی دریافت تلخی غذا با توجه به علت تلخی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید