طرز تهیه بادمجان گوده؛ غذای مجذوب کننده گیلانی
به گزارش مهسان بلاگ، بادمجان گوده، یک غذای گیلانی است که از بادمجان، گردو و رب انار استفاده شده است.

مواد لازم برای تهیه بادمجان گوده:
- بادمجان بزرگ 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 5 حبه
- گردو 1.5 پیمانه
- جعفری تازه ساطوری 6 قاشق غذاخوری
- رب انار 1/4 پیمانه
- تمر هندی 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت بادمجان گوده:
1. پوست بادمجان ها را گرفته و روی آن ها نمک بمالید، سپس چند ساعت در آب خنک قرار دهید تا آب قدری سیاه شده و تندی بادمجان ها را بگیرد.
2. آب بادمجان را عوض نموده و این عمل را تکرار کنید تا مواد سیاه رنگ، نفخ زا و سست کننده آن در آب داخل شده و با آب دور ریخته شوند.
3. سپس با آب سرد آن ها را شسته و با چاقو یک برش طولی روی آن ها ایجاد کنید. عمق برش به مقدار ای باشد که دو طرف بادمجان ها از هم جدا نگردد.
4. در یک تابه کمی روغن ریخته و اطراف بادمجان ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.
5. سر گوجه فرنگی ها را جدا نموده و با یک قاشق داخل آن ها را خارج کنید.
6. گوشت داخل گوجه فرنگی ها را با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن، پوره کنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه نموده و کنار بگذارید.
7. تمر هندی را در نصف لیوان آب جوش ریخته، چند دقیقه صبر کنید تا نرم گردد و سپس با قاشق هم بزنید تا در آب حل گردد. سپس از صافی عبور دهید.
8. پیاز را خیلی ریز خرد نموده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
9. سیر له شده یا رنده شده را به پیاز اضافه کنید و با هم کمی تفت دهید.
10. گردو را در غذاساز پودر کنید یا با چرخ گوشت چرخ کنید و به تابه اضافه کنید در حد چند ثانیه تفت دهید.
11. سپس جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کشیده گردد.
12. نمک، فلفل، رب انار و تمر هندی را اضافه نموده، با هم مخلوط کنید، اگر مخلوط سفت بود کمی آب جوش اضافه کنید تا کمی رقیق گردد و سپس از روی حرارت بردارید. داخل بادمجان ها و گوجه ها را با مواد پر کنید و سر گوجه ها را روی آن ها قرار دهید.
13. پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه ریخته و بادمجان ها و گوجه ها را روی آن بچینید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن را ببندید. فرصت دهید تا بادمجان ها و گوجه ها کاملا پخته شوند.
14. پس از حدود 40-35 دقیقه غذا حاضر است.
منبع: ایرنا زندگیkarnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی
kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی