طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی، ویژه نوروز

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگارانـ در روز هایی که به نوروز نزدیک می شویم، پخت شیرینی های خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق می گیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی می افتند. شیرینی های مخصوص نوروز که در خانه تهیه می شوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. شیرینی اسکار گردویی یکی از این شیرینی های خوشمزه و مخصوص نوروز است که علاوه بر ایران در کشور های گوناگون هم تهیه می گردد. شیرینی اسکار در استان متحده آمریکا به شیرینی اثر انگشتی و در سوئد به غار تمشک معروف است که منشأ آن را کشور سوئد می دانند.

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی، ویژه نوروز

این شیرینی خشک که از ماندگاری بالایی برخودار است، از ترکیب آرد با کره، پودر قند، هل و گردو تهیه می گردد که عطر و طعم فوق العاده ای دارد و برای پذیرایی در نوروز گزینه بسیار زیبا و مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکار گردویی

آرد سفید شیرینی: 125 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

کره: 75 گرم

پودر قند: 50 گرم

وانیل: نوک قاشق چای خوری

پودر هل: نصف قاشق چای خوری

مغز گردو خرد شده: 1 پیمانه

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به پودر قند

پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر نموده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت گردد؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت کوب بکوبید و سپس الک کنید.

نکات مربوط به آرد

نکته مهمی که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از میزانی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز میزانی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره میزان آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این میزان با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

نکات مربوط به هل

برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز بهره ببرید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیش تری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب تر است.

طرز تهیه شیرینی اسکار

1 ـ برای آغاز کار کره را که به دمای محیط رسیده است، همراه با پودر قند با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف گردد.

2 ـ زرده تخم مرغ را جدا کنید و همراه با وانیل و پودر هل به مواد بالا اضافه کنید و حدود یک تا دو دقیقه دیگر با همزن بزنید.

3 ـ در این مرحله همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. آرد را کم کم و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم زمان با لیسک یا همزن دستی هم بزنید. وقتی مواد حالت خمیری پیدا کرد، لیسک را کنار بگذارید و با دست ورز بدهید تا حالت یک خمیر منسجم را پیدا کند که به دست نچسبد. توجه داشته باشید که خمیر را بیش از میزان ورز ندهید؛ زیرا خمیر به روغن می آید و شیرینی شما بعد از پخت خشک می گردد.

4 ـ از خمیر گلوله هایی ده گرمی به میزان فندق بزرگ یا گردوی کوچک بردارید و با کف دستتان گرد کنید. سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید. گلوله خمیر را داخل سفید تخم مرغ بندازید؛ سپس با چنگال بردارید و در مغز گردو بغلتانید. گلوله های آماده را داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی پهن نموده اید، با فاصله از هم بچینید و سینی را در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار بدهید تا شیرینی ها بپزند.

5 ـ بعد از این که شیرینی را از فر خارج کردید و خنک شد، روی آن ها کمی پودر قند بپاشید و در ظرف سرو بچینید.

نکات مهم

1 ـ دمای پخت شیرینی اسکار برای فر های برقی 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه است.

2 ـ برای تهیه شیرینی اسکار می توانید به دلخواه به جای مغز گردو از کنجد یا مغز پسته خرد شده بهره ببرید.

3 ـ این شیرینی را داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.

4 ـ برای تزیین شیرینی اسکار گردویی می توانید روی خمیر قبل از پخت یک حفره کوچک درست کنید و بعد از پخت و خنک شدن شیرینی داخل حفره را با ژله بریلو یا شکلات تخته ای آب شده پر کنید.

منبع: فرارو
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 108271

به "طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی، ویژه نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی، ویژه نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید