طرز تهیه شیرینی عسلی ساده و خوشمزه
به گزارش مهسان بلاگ، شیرینی عسلی یک شیرینی با دستور پخت آسان است و هواداران زیادی دارد. برای پخت این شیرینی به موادی مانند کره، شکر، تخم مرغ، نمک و مربای تمشک احتیاج دارید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - شیرینی عسلی یکی از شیرینی های پرطرفدار و خوشمزه است که در دسته بندی شیرینی های خشک قرار می گیرد. برای تهیه شیرینی های خانگی مخصوص عید از این شیرینی زیاد استفاده می گردد. شیرینی خوشمزه عسلی به شیرینی آلمانی و مشهدی نیز معروف است و معمولا با مرباهایی نظیر مربای تمشک تهیه می گردد. در این مطلب به مواد لازم و دستور پخت این شیرینی پرطرفدار می پردازیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی عسلی
مواد لازم برای پخت شیرینی عسلی (برای 40 عدد شیرینی) | |
کره نرم شده | دو سوم فنجان یا 150 گرم |
شکر قنادی | دو سوم فنجان یا 750 گرم |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
مربای تمشک (ویا هر مربای دیگری) | به میزان لازم |
طرز تهیه
- کره نرم شده را درون یک کاسه بریزید و سپس شکر، آرد، زرده تخم مرغ و نمک را اضافه کنید.
- ابتدا این مواد را با یک همزن دستی مخلوط کنید و بعد با دست خوب ورز دهید. (تا زمانی که به یک خمیر به دست هایتان نچسبد، ورز دادن را ادامه دهید.)
- بعد از ورز دادن کامل، خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی کف سینی فر قرار دهید.
- روی یک سطح صاف را آردپاشی کنید.
نیمی از خمیر را بردارید و با وردنه به ضخامت 2 میلی متر پهن کنید.
از یک قالب گرد با قطر 6 سانتی متر بهره ببرید و خمیر را قالب بزنید.
- از یک قالب کوچک تر بهره ببرید و وسط شیرینی خود را قالب بزنید.
- خمیر باقی مانده را طبق روالی که گفتیم پهن نموده و قالب بزنید. (در اینجا احتیاجی نیست وسط شیرینی ها را سوراخ کنید.)
- خمیرهای قالب زده شده را در سینی فر بچینید.
سینی فر را به مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید.
بعد از گذشت 10 دقیقه شیرینی ها را از فر خارج نموده و اجازه دهید تا خنک گردد.
- مربای تمشک را درون ظرفی بریزید، آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- بعد از به جوش آمدن، مربا را از صافی عبور دهید تا شیره آن جدا گردد.
اجازه بدهید 5 دقیقه بگذرد تا شیره مربا سرد گردد.
- مقدار کمی از شیره مربا (حدود یک قاشق چای خوری) را روی شیرینی هایی که وسط شان قالب نزدید بریزید.
- در این مرحله شیرینی هایی که وسط شان قالب زدید را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید.
- پودر قند را روی شیرینی ها الک کنید و اجازه دهید یک ساعت در دمای محیط باشند و سپس درون ظرف بسته در یخچال نگه داری کنید.
نکات مهم
- در هنگام قرار دادن خمیر قالب زده درون سینی فر باید خیلی مراقب باشید؛ به آرامی آن ها را جا به جا کنید تا فرم آن به هم نریزد.
- برای پخت این شیرینی ده دقیقه زمان استانداردی است؛ بنابراین پخت با مدت زمان بیشتر باعث خشک شدن و به اصطلاح بیسکویتی شدن شیرینی می گردد.
- شیرینی عسلی ماندگاری زیادی دارد اما به خاطر داشتن مربا، ممکن است زودتر از آنچه فکر کنید تازگی اش را از دست بدهد؛ به همین خاطر احتیاج است که آن را درون یک ظرف در بسته درون یخچال نگه داری کنید. با این روش شیرینی شما با همان کیفیت و تازگی روز اول باقی خواهد ماند.
سخن نهایی
دست به کار شوید و هر چه زودتر خود و خانواده تان را به صرف این شیرینی فوق العاده مهمان کنید. این شیرینی بافتی نرم و خوشمزه دارد و در کنار چایی یا قهوه بسیار دلچسب است. اگر تمایل دارید برای فیلینگ وسط این شیرینی از طعم های دیگری بهره ببرید، می توانید از مطالب مربای گل سرخ تازه و یا مربای هویج در خبرنگاران دیدن بفرمائید. آیا قبلا هم این شیرینی خوشمزه را درست نموده اید؟ در قسمت ارسال نظرات، پیشنهادات و نظرات خود را با ما و کاربران دیگر سایت در میان بگذارید.
برگرفته از: baketotheroots.de
منبع: setare.comtani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار
bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی