طرز تهیه مرغ پر شده با پنیر
به گزارش مهسان بلاگ، مرغ پر شده با پنیر یک غذای فست فودی امریکایی و بسیار خوشمزه است. امیدوارم این مرغ را حتما امتحان کنید

به گزارش خبرنگاران به نقل ازیوتاب
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان و پوست
3 عدد
پنیر موتزارلا
200 گرم
نمک
به مقدار کافی
فلفل سیاه یا قرمز
1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری
آرد
300 گرم
تخم مرغ زده شده
5 عدد
آرد سوخاری
300 گرم
پنیر پارمزان (ریز رنده شده)
100 گرم
روغن سرخ کردنی
250 گرم
سس گوجه فرنگی
400 گرم
ریحان خورد شده
2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- با چاقو یک برش به صورت جیب در پهلوی سینه مرغ ایجاد کنید به صورتی که سینه مرغ به دو قسمت تقسیم نشود ولی بتوانید پنیر را در آن جاسازی کنید. سپس پنیر موتزارلا را در سینه های مرغ به طور مساوی جا سازی کنید.
- به بیرون سینه های مرغ به اندازه کافی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید. در سه کاسه مختلف تخم مرغ زده شده، آرد و آرد سوخاری بریزید.
- سینه های مرغ پر شده با پنیر را ابتدا در ظرف آرد قرار دهید تا همه سطح آن حسابی با آرد مخلوط شود. سپس سینه های مرغ را در تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد از آن در ظرف آرد سوخاری قرار دهید تا همه اطراف آن با آرد سوخاری مخلوط شود.
- درون یک تابه روغن سرخ کردنی بریزید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ های آماده شده را در روغن سرخ کنید تا 2 طرف آن کاملا طلایی و سرخ شود.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. درون یک ظرف پیرکس مناسب فر، نصف از سس گوجه فرنگی را ریخته و سینه های مرغ سرخ شده را روی سس گوجه فرنگی قرار دهید. باقی سس گوجه را روی مرغ ها پخش کنید. پنیر پارمزان را به طور مساوی روی سینه های مرغ پخش کرده و روی پنیر، ریحان خورد شده بپاشید.
- ظرف محتوی مرغ ها را روی پنجره وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر ها آب شده و مرغ ها سوخاری شوند. نوش جان
منبع: جام جم آنلاینfungroups.ir: گروه سرگرمی، مجله و انجمن سرگرمی
namit.ir: نامیت | مجله بازاریابی و مدیریت بازار
انتشار: 28 اردیبهشت 1401
بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401
گردآورنده: mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 72360
به "طرز تهیه مرغ پر شده با پنیر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ پر شده با پنیر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید