چطور ناگت مرغ درست کنیم؟
به گزارش مهسان بلاگ، ناگت مرغ یا مرغ لقمه ای یکی از معروف ترین غذاهای حاضری است که خیلی سریع آماده می گردد و اکثر بچه ها و پدر و مادرها عاشق آن هستند. جالب است بدانید که اولین ناگت مرغ در دهه پنجاه میلادی توسط یک محقق غذا به نام رابرت سی. بیکر اختراع شد و رفته رفته به رستوران های مختلف در سراسر جهان راه پیدا کرد. طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده و طعم آن از تمام ناگت هایی که در فست فودها پیدا می گردد خوشمزه تر است. ناگت مرغ از ترکیب سینه مرغ با چند ادویه و پنیر تهیه و سپس در تخم مرغ و آرد سوخاری غلطانده و سرخ می گردد. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را به شما یاد دهیم.

مواد لازم برای ناگت مرغ
- سینه مرغ خرد شده: 2 عدد
- آرد سوخاری: 6 قاشق غذاخوری برای داخل ناگت و به میزان لازم برای روی ناگت
- آرد سفید: به میزان لازم
- تخم مرغ: 1 عدد
- پیاز رنده شده: 1 عدد
- سیر له شده: 2 حبه
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد لازم برای سیب زمینی کنار ناگت
- سیب زمینی: 2 عدد
- پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
- پودر سیر، پودر پاپریکا، اورگانو و فلفل چیلی: به میزان لازم
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
1.
سینه مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز کاملا میکس کنید.
2.
6 قاشق از آرد سوخاری را به همراه سس خردل، سس کچاپ، پنیر پیتزا، پیاز رنده و آب گرفته شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل به مرغ ها اضافه و همه مواد را با هم میکس کنید. اگر سینه مرغ را چرخ نموده اید و به غذاساز دسترسی ندارید، می توانید این مواد را به مرغ اضافه کنید و با استفاده از دست مخلوط را چنگ بزنید تا ادویه ها به خوبی به خورد مرغ بروند.
3.
وقتی مواد کاملا با هم مخلوط شد و به شکل یک خمیر درآمد، روی آن را با مقداری سلفون بپوشانید و برای مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح استراحت کند.
4.
در این مدت می توانید سیب زمینی های کنار ناگت را آماده کنید. سیب زمینی ها را به اندازه مورد نظر خودتان خرد کنید. می توانید پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و آن ها را با پوست خرد کنید. 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان و مقداری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، اورگانو و فلفل چیلی را با 4 قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط و سیب زمینی ها را به آن آغشته کنید.
5.
یک سینی فر را آماده کنید و سیب زمینی ها را در آن بچینید. در صورتی که سیب زمینی ها را با پوست خرد کردید، آن ها را طوری در سینی قرار دهید که پوست شان کف سینی قرار بگیرد.
6.
بعد از نیم ساعت ناگت ها را از یخچال خارج کنید و آن ها را به فرم دلخواهتان شکل دهید و در ظرف بچینید. سپس آن ها را اول در آرد ساده، دوم در تخم مرغ زده شده با نمک و فلفل سیاه و سوم در آرد سوخاری یا پودر پانکو بغلتانید.
7.
روغن را ترجیحا در یک ظرف گود بریزید و اجازه دهید خوب داغ گردد. سپس ناگت ها را در آن بیندازید و یک بار پشت و رو کنید. برای سرو ناگت می توانید آن را با خیارشور و گوجه فرنگی تزیین کنید.
چطور پیتزا رولی پپرونی درست کنیم؟
چطور همبرگر خانگی درست کنیم؟
چطور سالاد سزار درست کنیم؟
منبع: دیجیکالا مگتور روسیه: تور روسیه: تور سوچی، تور مسکو، تور سن پترزبورگ، تور تابستان نوروز، بهار روسیه