طرز تهیه موفلک؛ غذای خوشمزه و محبوب هرمزگان
به گزارش مهسان بلاگ، طبخ ماهی به بهترین صورت و با طعمی ایده آل و متفاوت از هنرهای قابل توجه و نام بردنی آشپزان جنوبی می باشد، موفلک یکی از غذاهای جنوبی مربوط به هرمزگان است که مهارت پخت خاص آنجا را در خود نهفته و طعم استثنایی آن مکان را همراه دارد، این غذای محلی در رستوران های بندر عباس از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد، پیشنهاد می کنیم که حتما همین امروز دست به کار شوید و موفلک لذیذ را تهیه نمایید، قطعا عاشقش می شوید.

مواد مورد نیاز موفلک
به میزان نیاز ماهی بدون استخوان
1/5 پیمانه گندم و یا جو پرک
2 قاشق تخم گشهم
2 عدد پیاز
به میزان نیاز نمک و زردچوبه
طرز تهیه موفلک
ابتدا گندم یا جو پرک (دلانده) را درون دیگ تفت می دهیم تا سرخ گردد، تا به قول معروف برشته گردد، برشته شدن به این معنی است که تغییر رنگ دهد و قهوه ای گردد اما نسوزد.
سپس گندم های به دست آمده را مثل برنج در آب خیس می کنیم، پیازها را ریز نموده و درون تابه ای درون روغن با حرارت ملایم تفت می دهیم، وقتی پیاز هنوز پخته نشده زردچوبه راذهم به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
ماهی را قبل از شروع به تهیه موفلک درون قابلمه آب که حاوی زردچوبه و نمک است باید بجوانیم تا در این مرحله از آن استفاده کنیم، استخوان و پوست ماهی را جدا نموده و به همراه پیاز سرخ می نماییم.
آبی که ماهی در آن جوشیده را دور نریزید زیرا لازم است، در این مرحله این آب را به پیاز و ماهی تفت داده شده می افزاییم، پس از جوش آمدن آب گندم خیسانده را به آن اضافه می کنیم، و زمان می دهیم تا آب غذا بخار شده و دم بکشد.
در صورت تمایل می توانید از ادویه های تند دیگری هم مانند فلفل و یا ادویه های هندی هم بهره ببرید، زیرا یکی از ویژگی های اصلی و مهم غذاهای جنوبی طعم تند دهان سوزش می باشد.
زمانی که غذا دارد دم می کشد، کمی تخم گشهم بر روی گندم ها بریزید.
خواص بسیار ماهی
- ماهی منبع مهمی برای تامین ویتامین d مورد نیاز بدن می باشد، و برای بیماری پوکی استخوان بسیار موثر است.
- موجب پیشگیری از آسم در بچه ها می گردد.
- تقویت عملکرد مغز و بهبود فکر را در پی دارد.
- انواع ماهی ها دارای امگا 3 هستند که تاثیر مثبتی در بدن و فکر دارد.
- خوردن ماهی موجب افزایش میزان ماده خاکستری مغز می گردد که سلامتی مغز را تامین نموده و درصد بروز آلزایمر را در سنین پیری کاهش می دهد.
- از افسردگی جلوگیری می کند، با توجه به فراگیر شدن افسردگی در جوامع امروزی مصرف ماهی به شدت توصیه می گردد.
همچنین باید اضافه کرد که ماهی دارای ید، فسفر، فلوئور، ویتامین b است که همگی در حفظ سلامتی بدن معجزه می نمایند.
منبع: گردشبانasemaneto.ir: آسمان تو: خرید بلیط پرواز، تور های لحظه آخری مسافرتی
asiaro.ir: تور آسیایی ارزان | تور ترکیبی آسیایی | تور ترکیبی جنوب شرق آسیا