طرز تهیه نودل مرغ و قارچ خوشمزه

به گزارش مهسان بلاگ، نودل مرغ و قارچ غذایی فوری و ساده است و برای مواقعی که زمان کافی برای آشپزی ندارید گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه این غذا باید از سینه مرغ بدون استخوان، قارچ ریز، زنجبیل تازه و نودالیت بهره ببرید.

طرز تهیه نودل مرغ و قارچ خوشمزه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - نودل مرغ و قارچ غذایی مناسب برای مواقعی است که زمان کافی برای آشپزی ندارید، ولی قصد دارید یک غذای خوشمزه درست کنید. مواد اصلی مورد احتیاج در تهیه این غذا مرغ، قارچ و نودالیت است که با سس سویا و ادویه جات مخصوصی مزه دار می شوند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نودل مرغ و قارچ را با هم مرور کنیم.

طرز تهیه نودل مرغ و قارچ

مواد لازم
سیر5 حبه
زنجبیل تازه5 تکه 1 سانتیمتری
سینه مرغ بدون استخوان150 گرم
قارچ ریز350 گرم
سس سویای تیره4 قاشق غذاخوری
آب 125 میلی لیتر
روغن3 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
نودالیت500 گرم

دستور تهیه:

  1. سینه مرغ را بشویید، پوست بگیرید و استخوان آن را جدا کنید.
  2. سینه مرغ را به تکه های کوچک مساوی برش بزنید.
  3. قارچ را شسته و با مقداری نمک و آبلیمو در آب جوش بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه در آب بجوشد، سپس در آبکش بریزید.
  4. پس از اینکه آب قارچ خارج شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید.
  5. سیر را خیلی ریز خرد کنید، زنجبیل را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.3 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس سیر و زنجبیل خرد شده را به آن اضافه کنید.
  6. سیر و زنجبیل را تفت دهید تا نرم شوند، سپس مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید.
  7. یک قاشق چایخوری پودر فلفل سفید به مرغ اضافه کنید و مرغ را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  8. همین که رنگ مرغ تغییر کرد، قارچ را در تابه بریزید و چند ثانیه با هم تفت دهید تا مخلوط شوند.
  9. در یک ظرف جداگانه 4 قاشق غذاخوری سس سویای تیره، یک قاشق غذاخوری شکر و 125 میلی لیتر آب را مخلوط کنید.
  10. مخلوط سس سویا را در تابه بریزید و بچشید، در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید.
  11. اجازه دهید مواد داخل تابه بجوشند تا سس کاملا جذب مرغ و قارچ گردد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  12. یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت به جوش آورید. نودالیت را به آب جوش اضافه نموده و اجازه دهید به مدت 3 دقیقه در آب بجوشد. سپس آن را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
  13. نودل را در ظرفی ریخته و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند.
  14. نودل را در ظرف سرو بکشید و و قارچ را روی آن بریزید.

در این مقاله با طرز تهیه نوعی نودل مرغ و قارچ آشنا شدید که غذایی خوشمزه است، به راحتی طبخ می گردد و مخصوصا در بین بچه ها بسیار پرطرفدار است. سادگی طبخ و قیمت پایین این غذا باعث شده یکی از مواد اصلی در سبد غذایی خانواده ها باشد. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف این ماده غذایی بیش از دو بار در هفته باعث افزایش احتمال سندرم متابولیکی و مسائل قلبی به خصوص در زنان خواهد شد و برای سلامتی مضر است، بنابراین افزودن سبزیجات و مواد دیگر به آن نیز نمی تواند از مضرات آن بکاهد.

منبع: setare.com
انتشار: 15 اسفند 1399 بروزرسانی: 15 اسفند 1399 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 76410

به "طرز تهیه نودل مرغ و قارچ خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نودل مرغ و قارچ خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید