طرز تهیه پفیلا پنیری خانگی بسیار خوشمزه
به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران | سرویس آشپزی - پفیلا یا پاپ کورن همان ذرت بو داده است که اولین واردنماینده آن به ایران، کارخانه انگلیسی چسترفیلد بود. اما پفیلای خانگی از حرارت دادن مستقیم دانه های ذرت و شکفتن آن ها درست می گردد؛ سپس دانه های شکفته ذرت را با انواع ادویه و چاشنی نظیر نمک، فلفل، سرکه، آبلیمو و … طعم دار می نمایند. پفیلا پنیری نیز یکی از انواع پفیلای طعم دار است که تهیه آن در منزل بسیار ساده بوده و احتیاج به مهارت خاصی ندارد. در این مطلب طرز تهیه این میان وعده خوش طعم پنیری آورده شده است.

پفیلا پنیری
مواد لازم | |
ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان ریز رنده شده | 1 الی 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر موسیر | 1/2 قاشق چای خوری |
دستور تهیه
- دانه های ذرت را در تابه دسته داری بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید.
- درب تابه را بگذارید و هر چند ثانیه یک بار، دسته تابه را گرفته و ذرت ها را به سمت راست و چپ راهنمایی کنید تا به صورت یکنواخت حرارت ببینند و بوداده شوند.
- با حرارت دادن دانه های ذرت، صدای شکفتن دانه ها به گوش می رسد؛ در این هنگام حرارت را کم کنید و بدون باز کردن درب تابه، به جابجا کردن دانه های ذرت با حرکت تابه، ادامه دهید، تا دانه های ذرت در یک جا ثابت نمانند و نسوزند.
- هنگامی که دیگر صدای شکفتن دانه های ذرت به گوش نرسید، حرارت را خاموش نموده، درب تابه را باز کنید و بلافاصله پفیلا را در ظرف گودی بریزید تا داغی تابه باعث سوختن پفیلا نگردد.
- پنیر پارمزان را خیلی ریز رنده کنید و همراه با پودر سیر و پودر موسیر به پفیلا اضافه کنید و هم بزنید تا همه دانه های پفیلا به آن آغشته شوند.
- ظرف حاوی پفیلا را 3-2 دقیقه در فری که از قبل داغ نموده اید، قرار دهید تا پفیلا پنیری شما آماده گردد.
نکته: برای بو دادن ذرت، به هیچ وجه تابه را چرب نکنید؛ زیرا روغن یا کره در اثر حرارت بالا می سوزد و برای سلامتی مضر است. از طرفی 100 گرم پفیلای آغشته به روغن، 536 کیلوکالری انرژی دارد در حالی که 100 گرم پفیلای بدون روغن، حاوی 387 کیلوکالری انرژی است.
خواص پفیلا
1. پفیلا حاوی فیبر بالایی بوده و به همین جهت برای دستگاه گوارش و به خصوص روده عظیم مفید است. همچنین فیبر موجود در این محصول به تنظیم قند خون یاری می نماید و برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
2. دانه های ذرت سرشار از ویتامین های گروه B هستند که می توانند به متابولیسم بدن یاری نموده و انرزی مورد احتیاج بدن را تامین نمایند.
3. دانه های ذرت با فراوری باکتری های مفید در روده، به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نمایند.
4. پفیلا با دارا بودن مواد معدنی همچون فسفر به بهبود استحکام استخوان ها یاری می نماید و از آنجا که حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان است، می تواند رادیکال های آزاد را از بین برده و باعث حفظ سلامت بدن گردد.
توجه: بعضی افراد به مصرف ذرت حساسیت نشان می دهند و ممکن است دچار عوارضی از قبیل سردرد میگرنی، تهوع، تورم دهان، خارش پوست، تب، جوش و درد شکم شوند که در این صورت باید از خوردن آن امتناع ورزند.
بیشتر بدانید: خواص ذرت بو داده (پاپ کورن) چیست؟
سخن آخر
پفیلا پنیری میان وعده ای مغذی برای بچه هاست که اگر به روشی که در این مقاله آورده شد در منزل درست گردد، می تواند جایگزین خوبی برای تنقلات ناسالمی همچون چیپس و پفک باشد؛ اما علی رغم همه خواصی که برای پفیلا ذکر شد، به دلیل استفاده از نمک و ادویه در این محصول، باید در خوردن آن میانه روی کرد.
در خاتمه پیشنهاد می کنیم طرز تهیه ذرت بو داده با طعم های مختلف را نیز در خبرنگاران بخوانید و نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: setare.comgeorgiaro.ir: تور گرجستان ارزان قیمت | تور تفلیس، باتومی، تور لحظه آخری گرجستان
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!