طرز تهیه کوکی کره ای ساده
به گزارش مهسان بلاگ، کوکی کره ای یکی از انواع کوکی است که بدون احتیاج به پودر کاکائو و ... تهیه میشود. با طرز تهیه کوکی کره ای ساده یا کوکی فرانسوی آشنا شوید.

کوکی نوعی بیسکوییت مسطح است که با استفاده از آرد، شکر، روغن یا کره تهیه می گردد. کوکی انواع مختلفی دارد و شما می توانید آن را به صورت ساده و یا مخلوط با انواع آجیل، و … تهیه کنید.
در بیشتر کشورهای انگلیسی زبان به غیر از آمریکا و کانادا به کوکی های ترد؛ بیسکوییت گفته می گردد.
کوکی ها را می توان به صورت حاضری از بازار در طعم ها و اندازه های مختلف تهیه کرد اما اگر اهل شیرینی پزی باشید، می توانید دست به کار شده و در منزل نیز یک کوکی خوشمزه مطابق با ذایقه و سلیقه خود و خانواده تان تهیه کنید.
در ادامه طرز تهیه کوکی کره ای ساده یا کوکی فرانسوی را به شما آموزش خواهیم داد که یکی از ساده ترین انواع کوکی است و می توان از آن برای تزیین با نیز استفاده کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای ساده
کره | 170 گرم |
آرد | 250 گرم |
پودر قند | 80 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1/8 ق چای خوری |
بیکینگ پودر | 1/8 ق چای خوری |
پودر پسته یا شکلات ذوب شده | به دل خواه |
طرز تهیه کوکی کره ای ساده:
- برای تهیه کوکی کره ای ساده و خوشمزه ابتدا باید فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا حسابی داغ گردد.
- حالا کره را با پودر قند مخلوط نموده و با همزن برقی بزنید تا کرم مانند گردد.
- سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده و دوباره کمی بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را یک جا اضافه کنید و کمی با دست ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند.
- حالا مخلوط به دست آمده را داخل یک کیسه فریزری قرار داده و آن را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
- بعد از 2 ساعت، خمیر را از داخل یخچال بیرون آورده و روی سطح کار را آردپاشی کنید.
- خمیر را با وردنه به قطر 3-4 میلی متر باز کنید. اگر احساس کردید خمیر سر می خورد و کار با آن سخت است، می توانید 5 دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید و بعد آغاز به قالب زدن کنید.
- کف سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید و کوکی های قالب زده را کف سینی بچینید.
- سینی را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید حدود 15 تا 20 دقیقه، کوکی ها پخته شوند.
- بعد از این مدت زمان، سینی را از فر خارج نموده و اجازه دهید کوکی ها خنک شوند و بعد آن ها را از سینی خارج کنید.
- کوکی کره ای خوشمزه شما آماده است. شما می توانید این کوکی خوشمزه را با شکلات ذوب شده، مارمالاد، پودر پسته، رویال آیسینگ یا هرچیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.
چند نکته درباره تهیه کوکی کره ای
- خمیر را زیاد ورز ندهید و سعی کنید در کمترین زمان ممکن، آن را آماده نموده و داخل یخچال قرار دهید. به این ترتیت خمیر شما به روغن نخواهد افتاد.
- موقع پهن کردن خمیر کوکی، برای سهولت کار می توانید خمیر را بین دو نایلون باز کنید. اگر سرعت بالایی داشته باشید، موقع قالب زدن خمیر به مسئله ای بر نخواهید خورد.
- بعد از استراحت، خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و هربار فقط یه تکه کوچک از خمیر را از نایلون در آورده و باقی خمیر را داخل نایلون نگه دارید تا کیفیت آن کم نشده و خشک نگردد. پس هر گز مقدار زیادی از خمیر را یکباره باز نکنید.
- خمیرهای برش خورده را به آرامی از نایلون بردارید و داخل سینی فر بگذارید.
- دقت کنید کوکی ها را نباید بیش از حد داخل فر نگه دارید چون باعث خشک و سفت شدن آن ها می گردد. همین که زیر شیرینی آغاز به تغییر رنگ کند و دور آن طلایی گردد کافی هست.
امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را ببرید و در بتوانید در منرل، این کوکی های کره ای خوشمزه را تهیه نموده و از طعم عالی آن ها لذت ببرید.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.combestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری