طرز تهیه کیک هل و گلاب
به گزارش مهسان بلاگ، کیک هل و گلاب ، کیکی بسیار خوشمزه با طعمی به یادماندنی و خوش عطر و بو است که با بیشتر ذائقه ها سازگار است.

جالب است بدانید که زمان پخت کیک هل و گلاب بسیار کم است ، در حقیقت شما میتوانید در کمترین زمان ممکن یکی از خوشمزه ترین کیک ها را درست کنید .
زمان تهیه این کیک در حدود 20 دقیقه ، و زمان پخت آن حدود 40 دقیقه خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه کیک هل و گلاب :
(مواد مورد احتیاج برای 10 نفر و بیشتر)
آرد | 2.5 لیوان |
تخم مرغ | 8عدد |
روغن | 1.5 لیوان |
شکر | 1.5 لیوان |
هل | 7 عدد |
گلاب | 1 استکان |
زعفران | 1.4 قاشق چایی خوری |
بکینگ پودر | 1.2 قاشق |
وانیل | 1.4 قاشق |
آب | نصف استکان |
دستور پخت کیک هل و گلاب :
در مرحله اول باید موارد مورد احتیاج خود را آماده نموده به این صورت که آرد را چند بار الک کنیم تا خوب نرم گردد ، زیرا که در این صورت هم در هنگام خوردن آن بسیار نرم و لطیف تر زیر دندان میرود ، هم حالت گیری آن بالا تر میرود.
و همچنین قبل زا آغاز ، فر را روشن کنیم تا گرم گردد . آماده پخت گردد.
حالا آرد الک شده را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم.
نکته : بهتر است که قالب خود را که میخواهید در آن کیک را درست کنید با کمی روغن چرب نموده و آرد را روی روغن ها بپاشید و قالب را تا لحظه استفاده کنار بگزارید.
نکته : اگر میخواهید از نمک بهره ببرید ، در این مرحله آن را به آرد اضافه کنید ، برای این کیک و این تعداد افراد مقدار 1.8 یک قاشق چایی خوری نمک کافی است.
در مرحله دوم ما باید تخم مرغ را داخل ظرفی جداگانه ریخته و سپس خوب هم بزنیم ، سپس هل و زعفران و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید ، بعد از انجام این مراحل ، سفیده در یخچال خودش را گرفته و اماده به کار است ، سفیده را آرام آرام به صورت مرحله به مرحله به زرده اضافه میکنیم و در هر مرحله آن را خوب هم میزنیم.
سپس شکر را به این مایع پف نموده و کش دار اضافه میکنیم و آغاز به هم زدن میکنیم تا جایی که شکر پنهان گردد.
در مرحله سوم طرز تهیه کیک هل و گلاب ، روغن و گلاب و آب را به آن اضافه میکنیم و دوباره 20 ثانیه هم میزنیم .
نکته : اگر تمایل به اضافه کردن شیر در کیک هل و گلاب خود داریم ، باید آن را در این مرحله اضافه کنید.
مرحله چهارم : مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر و... اضافه کنید و با لیسک آنها را مخلوط کنید.
نکته : در این مرحله از هم زن استفاده نگردد.
(اگر در این مرحله مواد زیاد هم بخورند ، پف کیک میخوابد.)
در مرحله پنجم از دستور پخت کیک هل و گلاب ، مواد آماده شده را در درون قالب چرب شده همراه با آرد میریزیم و سپس قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.
بعد از گذشت 45 دقیقه کیک هل و گلاب ما آماده است.
نکته : در هنگام آماده شدن کیک درون فر ، درب فر را باز و بسته نکنید ، این کار باعث خوابیدن پف کیک میگردد.
نکات تکمیلی طرز تهیه کیک هل و گلاب خانگی :
برای درست کردن کیک هل و گلاب میتوانید از قالب های مختلف بهره ببرید ، رایج ترین قالب مرود استفاده در این کیک ، قالب میان تهی است .
برای تزئین میتوانید از مواد بسیار زیادی بهره ببرید ، ولی در عموم مردم آن چیزی که با همه سلیقه ها خوش می آید ، پودر پسته و پودر قند است که مزه کیک را برای مخاطب دلنشین تر میکند . همچنین میتوانید از کاکائوی آب شده و مغز گردو و اسمارتیز و... بهره ببرید.
در صورت تمایل میتوانید از شکر کمتری برای شیرینی کمتر کیک خود بهره ببرید .
در مرحله پنجم میتوانید برای خوشمزه تر شدن کیک از مقداری کشمش بهره ببرید.
اگر شکر و تخم مرغ زیاد هم زده گردد حالت لاستیکی پیدا میکند.
لیسک : ابزاری برای آشپزی
منبع: جام جم آنلاینhodablog.ir: هدا بلاگ | انجمن گفتگوی سیستم مدیریت محتوای هدا بلاگ