طرز تهیه کیک هویج با گردو به روش خانگی
به گزارش مهسان بلاگ، کیک هویج یکی از کیک هایی است که با کمی حواس پرتی بهم می ریزد و طعم خوش خود را از دست می دهد. این اتفاق وقتی می افتد که قالب کیک مناسب نباشد یا بخاطر میزان بیش از میزان هویج بافت کیک بیش از حد خیس گردد. برای اینکه کیک خوش پخت و خوش طعمی را بپزید، پیشنهاد ما استفاده از طرز تهیه کیک هویج به روشی است که در ادامه شرح میدهیم.
امیدواریم در آخر طعم خوب کیک هویج با گردو را به روش خانگی تجربه کنید. این کیک برای یک عصر آدینه پاییزی گزینه بسیار خوبی است تا لحظاتی خوبی را در کنار عزیزان خود سپری کنید.
مواد لازم جهت تهیه کیک هویج با گردو خانگی
برای تهیه یک کیک هویج خانگی خوشمزه، ضروری است مواد لازم آن را به مقدار کافی تهیه کنید. این مقدار برای 8 نفر کافی خواهد بود.
- آرد سفید: دو لیوان (250 گرم)
- شکر سفید: یک لیوان (125 گرم)
- وانیل: نصف قاشق مربا خوری
- بکینگ پودر: یک و نیم قاشق مربا خوری
- دارچین: یک قاشق مربا خوری
- تخم مرغ: سه عدد
- شیر: یک لیوان (125 گرم)
- روغن مایع مخصوص کیک پزی: نصف لیوان (70 گرم)
- هویج رنده شده: 2 عدد میانه معادل یک لیوان
- گردو خرد شده: 125 گرم
در صورت احتیاج از خامه (خامه صبحانه) برای تزیین کیک می توان استفاده کرد. با این مقدار مواد اولیه می توان کیک هویج بزرگی به مقدار هشت نفر پخت. در ادامه طرز پخت کیک هویج به یاری فر و قابلمه را می آموزید.
طرز پخت کیک هویج با گردو
برای پخت کیک خوشمزه و خانگی خود، ضروری است مراحل زیر را به ترتیب و به درستی اجرا کنید.
شکستن تخم مرغ ها و مخلوط با آرد و روغن
- در ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی جدا می شکنیم و هم می زنیم تا به خوبی پف نمایند. بعد از اینکه رنگ تخم مرغ ها سفید شد شکر را به آن ها اضافه می کنیم. به این ترکیب شیر و روغن را اضافه کنیم و هم بزنیم. شیر لازم نیست که گرم باشد اینکه با دمای محیط یکسان باشد کافی است. این ترکیب مواد را کنار بگذارید.
- در ظرفی جدا پس از اینکه آرد را الک کردیم وانیل، بکینگ پودر و دارچین را اضافه و این مواد را باهم مخلوط کنید. سپس باید گردو را افزود. گردو خرد شده شما بهتر است خیلی ریز نباشد. کمی از گردوها را برای مرحله آخر نگه دارید.
مخلوط کردن مواد
- در این مرحله تمام مواد را با هم ترکیب نموده و به یاری یک قاشق آشپزی یا لیسک مواد را با هم مخلوط کنید. به این خاطر از همزن برقی استفاده نمی کنیم که پف تخم مرغ ها از بین نرود.
- حالا نوبت آن رسیده که هویج ها را به مخلوط خود اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی باهم ترکیب نموده تا به یک ترکیب یک دست تبدیل شوند. در این مرحله نباید خیلی زیاد هم بزنیم تا هوا از بین برود.
- قبل از افزودن مواد به قالب توجه کنید که قالب را با کره یا روغن به خوبی چرب یا از کاغذهای روغنی برای قالب کیک هویج بهره ببرید. به مقدار قالب خود کاغذ را برش زده و در کف قالب آن ها را قرار دهیم.
- در این فاصله به مدت 15 دقیقه فر خود را روشن کنید تا گرم گردد. بعد از افزودن مواد به قالب سطح مایه کیک هویج را با گردو تزیین کنید. سپس به مدت 30 دقیقه کیک را در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از این مدت با یه خلال دندان یا چنگال کیک هویج را تست کنید. اگر به خلال دندان مایه کیک نچسبیده باشد، یعنی کیک به خوبی پخته است. در غیر این صورت برای 15 دقیقه دیگر به کیک فرصت بدهید تا بپزد.
مرحله آخر درست کردن کیک
کیک هویج شما آماده است. پس از اینکه کیک را از قالب خارج کردید به مدت 15 دقیقه آن را روی یک سینی توری قرار دهید تا هوا بخورد. این کیک را می توانید یه دو قسمت تقسیم کنید و در میان آن خامه بریزید و با گردو تزئین کنید. اگر خامه دوست نداشتید به یاری پودر قند سطح کیک هویج را تزیین کنید. برای زیبایی بیشتر از قالب های طرحدار یاری بگیرید.
طرز تهیه کیک هویج در قابلمه روی اجاق گاز
- یک قابلمه را انتخاب و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کف قابلمه و اطراف آن را به خوبی با روغن چرب و بعد از آن مایه کیک هویج را به آرامی به داخل قابلمه منتقل کنید. برای اینکه سطح مواد یک دست باشد به یاری لیسک یا قاشق آشپزی مواد را پخش کنید.
- بعد منتظر بمانیم تا حباب ها از بین برود سپس درب قابلمه را با یک دمکنی بپوشانید. آن را روی قابلمه قرار داده تا هیچ هوایی خارج نگردد و کیک به خوبی پف کند.
- از یک شعله پخش کن بهره ببرید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. برای 45 دقیقه الی یک ساعت به کیک فرصت می دهیم تا خوب بپزد. سپس می توانید با خلال دندان مقدار پخت کیک را تست کنید. بعد از فرو کردن خلال دندان به کیک اگر مایه کیک به آن چسبیده باشد، یعنی کیک هنوز نپخته است.
- سپس کیک را از قابلمه خارج نموده و با گل محمدی و کمی پودر قند آن را تزیین کنید. از پوست هویج هم برای تزیین کیک می توان استفاده کرد. پوست هویج به صورت ورقه های نازک برش داده و آن ها را به یاری یک خلال دندان به شکل گل رز در بیاورید.
فوت و فن پخت کیک هویج
- علاوه بر گردو می توان از کشمش در پخت کیک هویج استفاده کرد.
- مقدار گردو و کشمش باتوجه به سلیقه شما می تواند تغییر کند.
- بهتر است قبل از پخت کیک تمام مواد در یک محیط قرار گیرند تا هم دما شوند.
- ترجیحاً از قالب های خیلی بزرگ با عرض زیاد استفاده نکنید. به جای آن برای پف بهتر است از قالب های کمربندی بهره ببرید.
- هویج را خیلی درشت رنده نکنید.
- استفاده از وانیل اختیاری است اما دارچین عطر و بوی خوبی به کیک می دهد.
جمع بندی
حالا که با طرز تهیه کیک هویج آشنا شدید، به احتمال زیاد نسبت به درست کردن و میل کردن آن در کنار خانواده، مشتاق شده اید. برای پخت این کیک، سعی کنید مراحل را به دقت مطالعه نموده و به ترتیب اجرا کنید تا نتیجه، دلخواه و مورد رضایت شما باشد.
منبع: اسنپ مارکت