طرز تهیه گلت توت فرنگی
به گزارش مهسان بلاگ، در این مطلب طرز تهیه گلت توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، برای تهیه کلت توت فرنگی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
گلت توت فرنگی دسر زیبا و خوشمزه ای که بعد از هر وعده غذایی مناسب است. البته اگر از دوستداران توت فرنگی هستید این دسر قطعا گزینه مناسبی برای شماست.
180 کرم آرد
110 گرم کره سرد خرد شده
6 گرم شکر
1 گرم نمک
4-6 قاشق غذاخوری آب یخ
400 گرم توت فرنگی تازه
50 گرم شکر
زست یک عدد لیمو
6 گرم نشاسته ذرت
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 عدد تخم مرغ برای رومال
در یک کاسه آرد شکر کره و نمک را باهم مخلوط کنید.
کره و آرد را مخلوط کنید و کره را با چنگال در آرد فشار دهید تا وقتی که کاملا مخلوط شوند.
کم کم 4 قاشق از آب یخ را اضافه نموده و هم میزنیم درصورت احتیاج 1 تا 2 قاشق دیگر از آب اضافه کنید. زمانی که آب کاملا مخلوط شد خمیر را ورز دهید. خمیر را کاملا در پلاستیک پوشانده و بمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
توت فرنگی ها را به 2 تا 3 تیکه خرد کنید. درون یک کاسه عظیم بریزید. شکر، نشاسته ذرت، پوست لیمو و عصاره وانیل را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
فر را تا 200 درجه سانتیگرادگرم کنید.
خمیر را در یک ظرف آردپاشی شده به قطر 30 تا 35 سانتی متر باز کنید.
توت فرنگی ها را در دایره هایی که از مرکز خمیر آغاز می شوند، بگذارید، و خمیر را با آرامی روی توت فرنگی ها بیاورید و کاملا بپوشانید. تخم مرغ زده شده را با فرچه روی خمیر بمالید.
در فر حدود 30 تا 35 دقیقه یا زمانی که روی خمیر طلایی گردد بگذارید.
منبع: شفان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانasemaneto.ir: آسمان تو: خرید بلیط پرواز، تور های لحظه آخری مسافرتی
asiaro.ir: تور آسیایی ارزان | تور ترکیبی آسیایی | تور ترکیبی جنوب شرق آسیا