مرز زمینی ایران و افغانستان باز شده است
به گزارش مهسان بلاگ، رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان گفت: هم اکنون حدود 2 هفته است که مرز زمینی ایران و افغانستان باز شده است.

حسین سلیمی رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان در گفت وگو با خبرنگار ، درباره شرایط مرز ایران و افغانستان اظهار کرد: هم اکنون حدود 2 هفته ای است که تنها مرز زمینی ایران و افغانستان، باز است.
رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان در پاسخ به این پرسش که هم اکنون شرایط جا به جایی کالا ها در این مرز به چه صورت انجام می شود؟ گفت: کالا ها همچون گذشته صادر می شود.
به گفته سلیمی، هم اکنون تعداد جابه جایی کامیون ها گزارش نشده است.
مرز های ایران و عراق ابتدای اردیبهشت بازگشایی خواهد شد
رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان ابراز امیدواری کرد که مسائل موجود به واسطه شیوع کرونا به زودی مرتفع شود تا ایران و افغانستان بتوانند همانند گذشته به فعالیت خود ادامه دهند.
گفتتی است، شیوع ویروس کرونا توانسته است به بخش های مختلف اقتصادی از جمله بازرگانی، صادرات و واردات لطمه وارد کند که بخش بازرگانی ایران و افغانستان از جمله این موارد است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانcicagraphic.ir: مجله گرافیک | همه چیز درباره طراحی بصری و گرافیکی
cruisero.ir: کشتی کروز، نمایندگی کشتی کروز ایران، MSC، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان کشتی کروز