معرفی محصول مشترکشیبا و سن ایچ

به گزارش مهسان بلاگ، وقتی نام دو برندِ باکیفیت در محصولی تازه و متفاوت به هم گره می خورد!

اکنون برای اولین بار در ایران شاهد یک برندینگ مشترک در صنعت خوراکی هستیم؛ همکاری دو نشان معتبر، خوش نام و مورد اعتماد مصرف کنندگان.

معرفی محصول مشترکشیبا و سن ایچ

پاستیل شیبا-سن ایچ محصول مشترک دو شرکت بزرگ شیوا و عالیفرد، یک پاستیل آبمیوه ای خوشمزه و سالم فراوریشده از کنستانتره معادل 40% آبمیوه، با پیشرفته ترین فناوری روز است.

استفاده از آبمیوه های سن ایچ در فراوری این محصول تازه شیبا، از یک طرف باعث تقویت طعم میوه ای محصول شده و از طرف دیگر، تأمین بخشی از شیرینی محصول با قند طبیعی موجود در کنستانترۀ میوه، باعث استفاده کمتر شکر در فراوری محصول شده است.

شرکت شیوا در سال 1371، با فراوری طیف وسیعی از تنقلات بچه ها و بزرگسالان و دسرها، با برندهای شیبا، شیبابا و بابل ترابل فعالیتش را شروع کرد. برند شیبا با فراوری تنقلات سالم بر پایه ژلاتین پا به عرصه فراوری تنقلات پرطرفدار گذاشت و در ادامه محصولاتی از قبیل لیکوریتز، بستنی زمستونی و مارشمالو را نیز به سبد خود افزود.

شرکت عالیفرد نیز که با نشان تجاری سن ایچ، به عنوان یک برند پیش رو در فراوری آبمیوه باکیفیت از سال 1356 فعالیت خود را شروع کرده، تا امروز توانسته در فراوری انواع آبمیوه، نکتار، نوشیدنی و شربت در بسته بندی های متنوع، بالاترین مقدار رضایت مندی را از مشتریان خود کسب کرده و بیش ترین سهم بازار را ازآن خود کند.

اکنون برندهای شیبا و سن ایچ به اتفاق هم محصولی باکیفیت و سالم را معرفی و عرضه کرده اند. پاستیل شیبا-سن ایچ قدمی ست در راستای نوآوری و جلب رضایت که از ابتدا جزو اهداف همیشگی هر دو برند یعنی فراوری محصولات متنوع، باکیفیت و منطبق با سلیقه و ذائقه مشتری بوده است.

هدف گروه شیوا و شرکت عالیفرد این است که با پای بندی به ارزش های خود و هم چنین کوشش روزافزون بتوانند همیشه تأثیر بیش تری بر صنایع فراوریات خوراکی داشته و مشتریان وفادار خود را راضی نگه دارند.

منبع: فرارو
انتشار: 2 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 107126

به "معرفی محصول مشترکشیبا و سن ایچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی محصول مشترکشیبا و سن ایچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید