نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

به گزارش مهسان بلاگ، زندگی امروز / نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

به گزارش زندگی امروز به نقل از ماهنامه کیک و شیرینی، نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

مواد لازم:

آرد: چهار و یک دوم پیمانه

پودر شکر: 65 گرم

کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم

خمیرمایه: 10 گرم

تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): یک عدد

روغن زیتون: 45 گرم

شیر: 100 میلی لیتر

مواد لازم میانی:

پسته (ریز خردشده): یک و یک دوم پیمانه

سرشیر: 200 گرم

پودر شکر: 65 گرم

نان پسته؛ نان پرمغز

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

3. خمیر را ورز دهید تا یکدست گردد. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.

4. خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.

5. مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش نموده و آنها را رول کنید.

6. حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.

7. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

منبع: زندگی روز
انتشار: 12 شهریور 1400 بروزرسانی: 12 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 94928

به "نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید