پیش بینی بازار سرمایه در اولین هفته کاری رئیس جدید سازمان بورس

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، روزبه شریعتی، کارشناس بازار سرمایه در تحلیلی در روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: بازار سهام بیشتر از اینکه به عوامل بنیادی یا متغیر های اساسی حساسیت داشته باشد به عوامل سیاسی واکنش نشان می دهد. متاسفانه درگیر شدن با عوامل سیاسی داخلی که به طور مستقیم مربوط به بازار سرمایه کشور می گردد در کنار کشمکش هایی که بین وزیر اقتصاد و مجلس وجود دارد به جای این که به واقعیت بازار سهام یاری کننده باشد، اتفاقاتی آسیب زننده هستند.

پیش بینی بازار سرمایه در اولین هفته کاری رئیس جدید سازمان بورس

فرایند حرکتی بازار سرمایه باید توام با آرامش و ثبات باشد، نه اینکه نمایندگان مجلس در نامه ای به رئیس دولت درخصوص انتخاب ریاست جدید سازمان بورس تذکری جدی دهند و عملا پیش بینی ریزش شدیدی را داشته باشند یا نماینده دیگری از مجلس که اتفاقا عضو ناظر شورای عالی بورس است ابتدا به صورت رسمی خبر از انتخاب ریاست جدید دهد و چند ساعت بعد اعلام کند به دلیل اینکه گزینه دیگری وجود نداشت محمدعلی دهقان مورد تایید اعضا نهاده شد.

نوک پیکان مجموع اتفاقاتی که طی یک ماه گذشته به واسطه دولت و مجلس روی داد به سمت بازار سرمایه بود و شاهد اثر گذاری تصمیمات مختلف در فرایند ریزشی بازار نیز بودیم. صحبت هایی که درخصوص حمایت یا اعلام سقف و کف بازار می گردد و از طرفی ارقامی در محدوده 15 هزار تومان برای دلار اعلام می گردد یقینا در جریان معاملاتی به شدت اثر گذار خواهند بود. بازار سرمایه به دلیل درگیری با چنین موضوعاتی از تعادل خود خارج شده است.

متاسفانه رفتار بورس به گونه ای است که نشان می دهد بیشتر از سایر بازار ها ذهنیتی دلاری و خیلی کمتر از محدوده فعلی دارد؛ هر چند ماهیت بازار سرمایه نقدشوندگی بالاست و ذهنیت های متفاوت شکل دهنده فرایند عرضه و تقاضا در این بازار هستند. در معاملات روز چهارشنبه همزمان با تشکیل جلسه با حقوقی های بازار شاهد حمایت خوبی بودیم. با اینکه چشم انداز افزایشی با توجه به عوامل بنیادی هنوز وجود ندارد و عدم شفافیت در حوزه هایی مانند آینده بودجه، نرخ هایی از قبیل حامل های انرژی، برق، سود بانکی و مواردی اینچنینی تعیین نیست و مهم تر از همه میزان فروش نفت و دسترسی به منابع دلاری همچنان در ابهام قرار گرفته است، پیش بینی می گردد که بازار استراتژی صبر را در دستور کار خود قرار دهد و با منطق اقدام به تصمیم گیری کند.

با توجه به پتانسیل تجدید ارزیابی بعضی از هلدینگ های عظیم به نظر می رسد که بازار می تواند شرایط بهتری را تجربه کند تا حداقل با صف های فروش سنگین روبرو نگردد. هفته آینده نیز بازار شرایط بهتری را تجربه خواهد نمود و احتمالا به صورت سنتی به پیشواز فرایندی سبز با رئیس جدید سازمان برای چند روزی خواهیم رفت. پیش بینی می گردد که بازار حدود 10 تا 15 درصد برای هفته آینده بالاتر از سطوح فعلی قرار گیرد.

tani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 76252

به "پیش بینی بازار سرمایه در اولین هفته کاری رئیس جدید سازمان بورس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیش بینی بازار سرمایه در اولین هفته کاری رئیس جدید سازمان بورس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید