کاهش سطح زیرکشت ذرت در ایرانشهر

به گزارش مهسان بلاگ، مدیر جهادکشاورزی شهرستان ایرانشهر در شروع فصل کشت ذرت گفت: با توجه به این که ذرت محصولی است با احتیاج آبی بالا، در برنامه داریم سطح زیر کشت ذرت علوفه ای را به هزار هکتار کاهش دهیم.

کاهش سطح زیرکشت ذرت در ایرانشهر

به گزارش خبرنگاران، مجید فیاضی در شورای کشاورزی این شهرستان اعلام کرد: در سال زراعی گذشته 1400هکتار ذرت علوفه ای در ایرانشهر کشت شده است.

فیاضی اضافه کرد: کشت ذرت از نیمه اول مردادماه در ایرانشهر شروع و در شهریور ماه به اتمام می رسد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان در ادامه گفت: در برنامه تغییر الگوی کشت شهرستان، توسعه گیاهان با احتیاج آبی کمتر نظیر کنجد و ارزن نهاده شده است.

وی در ادامه اضافه کرد: سال گذشته سیلوی ذرت علوفه ای به روش تونلی برای اولین بار در استان در ایرانشهر اجرایی شد که مورد استقبال کشاورزان نهاده شد.

وی اعلام نمود: شهرستان ایرانشهر با داشتن 5 هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات علوفه ای، قطب فراوری علوفه در استان است و عمده محصولات علوفه ای کشت شده ذرت، سورگوم و یونجه بوده و علوفه فراوریی به استان های همجوار صادر می گردد.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 13504

به "کاهش سطح زیرکشت ذرت در ایرانشهر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش سطح زیرکشت ذرت در ایرانشهر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید