راست و دروغ&zwnj رژیم&zwnjهای غذایی

به گزارش مهسان بلاگ، موضوع اصلی زمان غذاخوردن نیست، بلکه میزان انرژی ای است که به بدن می رسد. کسی که کالری بیش از حد مصرف، به بدن خود می رساند، چاق می شود، چه صبح، چه نیمروز یا شب.

راست و دروغ&zwnj رژیم&zwnjهای غذایی

نخستین افسانه این است که ماکارونی سبب چاقی می شود. تنها در صورتی این افسانه صحیح خواهد بود که در خوردن ماکارونی، چون خوراک های دیگر، زیاده روی شود. آنچه چاق کننده است سس ها یا لایه های پنیر همراه ماکارونی است که کالری بسیاری دارند.

افسانه دوم می گوید: سالاد سبز حاوی مقدار زیادی ویتامین است. این تصور اشتباه است، زیرا مثلا یک برگ کاهو از 95 درصد آب تشکیل شده است و مواد مغذی فراوانی در آن یافت نمی شود.

افسانه سوم در ارتباط است با برطرف شدن اسهال از طریق نوشیدن کوکاکولا. قند و کافئین موجود در کولا حتی به افزایش اسهال می انجامند. این داروی خانگی نامناسب را باید بخصوص در ارتباط با بچه ها کنار گداشت.

گریپ فروت با دارو های مختلف سازگاری ندارد. این امر صحیح است. مواد تشکیل دهنده در گریپ فروت سبب می شوند دفع بعضی دارو ها با تاخیر بسیاری انجام شوند. در چنین شرایطی سطح دارو در خون بیش از حد لازم افزایش می یابد و می تواند به عوارض جانبی خطرناکی منجر شود.

افسانه پنجم می گوید: مواد بدون قند کالری ندارند. این امر اشتباه است، زیرا جایگزین های قندی نیز دارای کالری هستند. یک بسته 15 گرمی شامل 10 آدامس بدون قند حدود 22 کیلوکالری دارد. یک بسته 15 گرمی شامل 10 آدامس به همراه قند، اما بیش از دوبرابر، حدود 45 کیلوکالری دارد.

مواد کم چرب، کم کالری هستند. این تصور نیز نادرست است، زیرا بسیاری از مواد کم چرب دارای قند بسیار یا دیگر کربوهیدرات ها هستند. این مواد در بعضی موارد حتی بیشتر از مواد چرب کالری دارند.

مرکبات حاوی ویتامین C بسیاری هستند. این ادعا اشتباه است. البته درست است که پرتقال و لیمو دارای ویتامین C هستند، اما میزان ویتامین C در فلفل و جعفری بسیار بیشتر از این میوه ها است.

نمک فشار خون را افزایش می دهد. این ادعا تنها تا حدودی درست است. در هر سه موردِ افزایش فشار خون، یک مورد در مورد کسانی بوده که نمک بیش از اندازه در مواد خوراکی شان وجود داشته است. مسلم این امر است که بیماران فشار خونی با نخوردن نمک این فاکتور احتمالی بالا بردن فشار خون را حذف می کنند.

اسفناج را نباید دوباره گرم کرد. این ادعایی اشتباه است. گرچه اسفناج حاوی نیترات است که به مواد مضری تبدیل می شود، اما اگر اسفناج پس از آماده سازی در یخچال قرار گیرد و یک روز بعد استفاده شود، هیچ اشکالی بوجود نمی آورد. البته گفته می شود نوزادان و بچه ها بهتر است از اسفناج مانده استفاده نکنند.

زنان باردار باید به اندازه دونفر غذا بخورند. این ادعا نیز اشتباه است. نیاز به انرژی در یک زن باردار در چهارماهگی کمی بیشتر از یک زن غیرحامله یعنی حدود 250 کیلوکالری بیشتر، در روز است. 250 کیلوکالری حدود یک لقمه نان و پنیر است.

افسانه یازدهم می گوید اسفناج باعث قدرت می شود، زیرا آهن فراوانی دارد. باید گفت که آهن اسفناج به هیچ وجه زیاد نیست و بدن انسان می تواند آهن مورد نیاز خود را خیلی بهتر از منابع حیوانی تا منابع گیاهی به دست آورد؛ منابعی، چون محصولات گوشتی.

هرچه بیشتر ویتامین به بدن انسان برسد بهتر است. این ادعا اشتباه است، زیرا دریافت بیش از حد ویتامین هایی، چون B6، A D یا E از طریق مکمل های غذایی می توانند بعضی عوارض جانبی ناخواسته برای بدن بوجود آورند.

افرادی که شب غذا می خورند چاق می شوند. این ادعا نیز اشتباه است. موضوع اصلی زمان غذاخوردن نیست، بلکه میزان انرژی ای است که به بدن می رسد. کسی که کالری بیش از حد مصرف، به بدن خود می رساند، چاق می شود، چه صبح، چه نیمروز یا شب.

اشتباه است که می گویند خوراک های قارچی را نباید دوباره گرم کرد. اگر خوراک های قارچی به سرعت سرد شوند، می توان آن ها را بدون نگرانی گرم و صرف کرد. البته باید آن ها را قبل از خوردن خوب گرم کرد.

منبع: دویچه وله

georgiaro.ir: تور گرجستان ارزان قیمت | تور تفلیس، باتومی، تور لحظه آخری گرجستان

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: فرادید
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 70868

به "راست و دروغ&zwnj رژیم&zwnjهای غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راست و دروغ&zwnj رژیم&zwnjهای غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید