سالاد برنج هندی؛ غذایی گیاهی و مقوی
به گزارش مهسان بلاگ، نمناک: سالاد هندی با کشمش و بادام ، مناسب برای کسانی که مشتاق غذاهای گیاهی و مقوی هستند.

مواد لازم سالاد برنج هندی
برنج قهوه ای 100 گرم
برگ گشنیز خردشده 1 پیمانه
برنج سفید ¾ پیمانه
کشمش ⅓ پیمانه
مغز بادام ⅔ پیمانه
ماست ⅔ پیمانه
ترشی لیمو (هندی) ½قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد برنج هندی
طرز تهیه سالاد برنج هندی
1. ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
2. در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
3. ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.
4. کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
5. سالاد را میتوانید با مقداری کشمش و گشنیز تزیین نموده و سرو کنید.
6. این سالاد را میتوانید به اسم ناهار ، پیش غذا یا شام میل کنید.
منبع: زندگی روزkarnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی
kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی