سالاد برنج هندی؛ غذایی گیاهی و مقوی

به گزارش مهسان بلاگ، نمناک: سالاد هندی با کشمش و بادام ، مناسب برای کسانی که مشتاق غذاهای گیاهی و مقوی هستند.

سالاد برنج هندی؛ غذایی گیاهی و مقوی

مواد لازم سالاد برنج هندی

برنج قهوه ای 100 گرم

برگ گشنیز خردشده 1 پیمانه

برنج سفید ¾ پیمانه

کشمش ⅓ پیمانه

مغز بادام ⅔ پیمانه

ماست ⅔ پیمانه

ترشی لیمو (هندی) ½قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد برنج هندی

طرز تهیه سالاد برنج هندی

1. ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی گردد.

2. در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.

3. ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.

4. کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.

5. سالاد را میتوانید با مقداری کشمش و گشنیز تزیین نموده و سرو کنید.

6. این سالاد را میتوانید به اسم ناهار ، پیش غذا یا شام میل کنید.

karnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی

kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی

منبع: زندگی روز
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 95352

به "سالاد برنج هندی؛ غذایی گیاهی و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد برنج هندی؛ غذایی گیاهی و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید