طرز تهیه انواع سالاد مکزیکی؛ 5 دستور عالی از ساده تا مجلسی
به گزارش مهسان بلاگ، سالاد مکزیکی از سالادهای بسیار ایده آل از نظر مواد مغذی و پروتئینی شناخته می گردد. افزودن بعضی از محصولات گوشتی به انواع سالاد مکزیکی، تاثیر ویژه ای در بهبود طعم و مزه آن خواهد داشت. این سالاد یک انتخاب فوق العاده برای پیش غذا و حتی وعده های اصلی غذایی به شمار می رود.
در این مطلب با طرز تهیه ساده و راحت انواع سالاد مکزیکی به همراه نکات مهم آن آشنا می شویم؛ با انگیزه همراه باشید.
5 دستور متنوع برای تهیه انواع سالاد مکزیکی
1. سالاد مکزیکی سبک و خوشمزه
مواد لازم | |
گشنیز | به میزان لازم |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و پودر زیره | به میزان لازم |
ذرت | یه میزان دلخواه |
پنیر فتا | نصف قالب |
آجیل | مقداری به دلخواه |
گوجه فرنگی | 5 عدد |
روغن تازه (روغن زیتون) | 2 قاشق غذاخوری |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
آووکادو رسیده | 1 عدد |
پیاز قرمز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
دستور تهیه
- ابتدا تمامی مواد از جمله سبزیجات، ذرت و گوجه فرنگی، آووکادو و پیاز را به خوبی شسته و خرد کنید؛ از قلم نیاندازید که مواد اولیه شما باید تازه و ترد باشند.
- در صورت احتیاج می توانید حجم مواد را بدون هیچ محدودیتی افزایش یا کاهش دهید؛ در صورتی که فکر می کنید سبزیجات این ترکیب کافی نیست، می توانید مواد دیگری را نیز به آن اضافه کنید.
- تمامی مواد ذکر شده را به میزان مساوی در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.
- از پنیر خرد شده برای تزئین هم بهره ببرید.
- شما این امکان را خواهید داشت که به این ترکیب جذاب، مواد گوشتی مانند گوشت مرغ و یا استیک را نیز اضافه کنید.
- برای درست کردن سس آبلیمو، روغن، نمک، فلفل و زیره را به خوبی ترکیب نموده و به مواد اضافه کنید.
- سس را به سالاد مکزیکی اضافه کنید.
2. طرز تهیه سالاد مکزیکی ساده
مواد لازم | |
خیار | 1 عدد |
کاهو (عظیم) | 1 عدد |
گوجه گیلاسی | 1 فنجان |
فلفل قرمز | 1 عدد |
لوبیا قرمز | 1 فنجان |
پنیر خورد شده | 1 فنجان |
پیاز قرمز | 1 عدد |
ذرت شیرین | 1 فنجان |
روش تهیه
- برای تهیه سالاد مکزیکی، می توانید ذرت را به دو روش پخته و معمولی استفاده نمایید.
- به این موضوع توجه داشته باشید که لوبیا قرمز نفاخ است. پس حتما از یک روز قبل آن را در ظرفی جداگانه خیس نموده و چند بار آب ظرف را عوض کنید.
- سپس لوبیا قرمز را به مدت یک الی دو ساعت به همراه کمی آب روی حرارت قرار دهید تا به خوبی پخته گردد.
- تمامی مواد اولیه را در ظرفی مناسب مخلوط کنید.
- از قلم نیاندازید که هر چه سایز مواد اولیه کوچک تر باشد، سالاد شما طعم و ظاهری بهتر خواهد داشت.
3. طرز تهیه سالاد مکزیکی مجلسی با کالباس
مواد اولیه | |
کلم سفید | 5 کاسه ماست خوری |
کلم قرمز | 5 کاسه ماست خوری |
کنسرو ذرت | 300 گرم (یک و نیم پیمانه) |
کالباس | 300 گرم (یک و نیم پیمانه) |
سرکه | 4 قاشق غذاخوری |
شکر یا عسل | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سس مایونز | 100 گرم (تقریبا یک پیمانه) |
ماست | 200 گرم (یک پیمانه) |
مراحل آماده سازی
- برای نرم شدن کلم ها، روی آن ها را با نمک بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
- کلم سفید، قرمز و کالباس را به ابعاد دلخواه خرد کنید.
- از کنسرو ذرت برای ساده تر شدن مراحل آماده سازی بهره ببرید.
- تمامی مواد را در ظرفی با ابعاد مناسب ترکیب کنید.
- شما هم چنین می توانید در صورت احتیاج از سبزیجات معطر هم چون گشنیز در ترکیب سالاد مکزیکی خود بهره ببرید.
- برای آماده کردن سس، مایونز، ماست، سس، سرکه، عسل و نمک و فلفل را ترکیب کنید و به سالاد بیافزایید.
4. طرز تهیه سالاد مکزیکی با تخم مرغ
مواد اولیه | |
تخم مرغ آب پز شده | 2 عدد |
کاهو عظیم | 1 عدد |
زیره | نصف قاشق غذاخوری |
تربچه کوچک | 4 عدد |
گوجه گیلاسی | 5 عدد |
پنیر فتا یا موزارلا | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
کنسرو ذرت | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روش تهیه
- برای تهیه این سالاد ابتدا تخم مرغ آب پز شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
- کاهو را شسته و آن را خشک کنید.
- گوجه و تربچه و فلفل دلمه ای را به آرامی خرد کنید.
- تمامی این مواد را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
- کنسرو ذرت را به این مواد اضافه کنید.
- در آخر روغن زیتون و نمک و فلفل را به این ترکیب اضافه کنید تا سالاد مکزیکی شما طعمی فوق العاده بگیرد.
- اضافه کردن زیره به این ترکیب را از قلم نیاندازید.
5. طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ
مواد لازم | |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
سینه مرغ | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذا خوری |
آب لیمو تازه | 1 قاشق غذا خوری |
آب پرتقال | 1 لیوان |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
ذرت | 200 گرم |
آووکادو | 1 الی 2 عدد |
لوبیا قرمز یا لوبیا سیاه | 1 پیمانه |
گشنیز | به میزان لازم |
زیتون سیاه یا سبز | 5 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
کاهو | 1 عدد |
پیاز قرمز | 1 عدد |
پنیر | دلخواه |
دستور تهیه
انواع سالاد مکزیکی خوش طعم و اصیل را می توان با ترکیب گوشت سفید هم چون گوشت مرغ و یا میگو در مدت زمانی کوتاه با کیفیتی مثال زدنی آماده کرد. استفاده از گوشت سفید در این ترکیب، کاملا سلیقه ای است.
- در مرحله اول، ذرت، سینه مرغ و فلفل دلمه ای و زیتون (هسته زیتون را جدا کنید) را به همراه کمی روغن زیتون به مدت 20 دقیقه با دمای مناسب (درجه حرارت فر ها متفاوت است) در فر قرار می دهیم.
- کمی صبر کنید تا مواد خارج شده از فر به دمای محیط برسند.
- بعد از سرد شدن مواد، فلفل دلمه ای، سینه مرغ پخته شده و زیتون را خرد کنید.
- تمامی مواد را در ظرفی مناسب ترکیب کنید.
- به این نکته توجه داشته باشید که سالاد مکزیکی در صورت استفاده از مواد طبیعی و تازه، طعمی بی نظیر خواهد داشت.
- از عسل، آب لیمو، آب پرتقال و نمک و فلفل برای درست کردن سس سالاد بهره ببرید.
سخن پایانی
درست کردن انواع سالاد مکزیکی با استفاده از موادی بسیار ارزان و هم چنین خوشمزه برای هر یک از وعده های غذایی امکان پذیر خواهد بود. این سالاد از جمله خوشمزه ترین انتخاب هایی است که می توان داشت. اگر تجربیات مشابهی در درست کردن هر یک از این سالادهای لذیذ دارید، آن را با ما در پایین این صفحه به اشتراک بگذارید.
همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و طرز تهیه سالاد سزار مرغ را نیز در انگیزه بخوانید.
منبع: مجله انگیزهلیسون: لیسون: مجله هنر هفتم، سینما
مجله روگذر: مجله روگذر | مجله وقایع نگاری روزمره یک مهندس معماری