طرز تهیه انواع سالاد مکزیکی؛ 5 دستور عالی از ساده تا مجلسی

به گزارش مهسان بلاگ، سالاد مکزیکی از سالادهای بسیار ایده آل از نظر مواد مغذی و پروتئینی شناخته می گردد. افزودن بعضی از محصولات گوشتی به انواع سالاد مکزیکی، تاثیر ویژه ای در بهبود طعم و مزه آن خواهد داشت. این سالاد یک انتخاب فوق العاده برای پیش غذا و حتی وعده های اصلی غذایی به شمار می رود.

طرز تهیه انواع سالاد مکزیکی؛ 5 دستور عالی از ساده تا مجلسی

در این مطلب با طرز تهیه ساده و راحت انواع سالاد مکزیکی به همراه نکات مهم آن آشنا می شویم؛ با انگیزه همراه باشید.

5 دستور متنوع برای تهیه انواع سالاد مکزیکی

1. سالاد مکزیکی سبک و خوشمزه

مواد لازم
گشنیزبه میزان لازم
آبلیموی تازه1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودر زیرهبه میزان لازم
ذرتیه میزان دلخواه
پنیر فتانصف قالب
آجیلمقداری به دلخواه
گوجه فرنگی5 عدد
روغن تازه (روغن زیتون)2 قاشق غذاخوری
زیره1 قاشق چایخوری
آووکادو رسیده1 عدد
پیاز قرمز1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد

دستور تهیه

  • ابتدا تمامی مواد از جمله سبزیجات، ذرت و گوجه فرنگی، آووکادو و پیاز را به خوبی شسته و خرد کنید؛ از قلم نیاندازید که مواد اولیه شما باید تازه و ترد باشند.
  • در صورت احتیاج می توانید حجم مواد را بدون هیچ محدودیتی افزایش یا کاهش دهید؛ در صورتی که فکر می کنید سبزیجات این ترکیب کافی نیست، می توانید مواد دیگری را نیز به آن اضافه کنید.
  • تمامی مواد ذکر شده را به میزان مساوی در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.
  • از پنیر خرد شده برای تزئین هم بهره ببرید.
  • شما این امکان را خواهید داشت که به این ترکیب جذاب، مواد گوشتی مانند گوشت مرغ و یا استیک را نیز اضافه کنید.
  • برای درست کردن سس آبلیمو، روغن، نمک، فلفل و زیره را به خوبی ترکیب نموده و به مواد اضافه کنید.
  • سس را به سالاد مکزیکی اضافه کنید.

2. طرز تهیه سالاد مکزیکی ساده

مواد لازم
خیار1 عدد
کاهو (عظیم)1 عدد
گوجه گیلاسی1 فنجان
فلفل قرمز1 عدد
لوبیا قرمز1 فنجان
پنیر خورد شده1 فنجان
پیاز قرمز1 عدد
ذرت شیرین1 فنجان

روش تهیه

  • برای تهیه سالاد مکزیکی، می توانید ذرت را به دو روش پخته و معمولی استفاده نمایید.
  • به این موضوع توجه داشته باشید که لوبیا قرمز نفاخ است. پس حتما از یک روز قبل آن را در ظرفی جداگانه خیس نموده و چند بار آب ظرف را عوض کنید.
  • سپس لوبیا قرمز را به مدت یک الی دو ساعت به همراه کمی آب روی حرارت قرار دهید تا به خوبی پخته گردد.
  • تمامی مواد اولیه را در ظرفی مناسب مخلوط کنید.
  • از قلم نیاندازید که هر چه سایز مواد اولیه کوچک تر باشد، سالاد شما طعم و ظاهری بهتر خواهد داشت.

3. طرز تهیه سالاد مکزیکی مجلسی با کالباس

مواد اولیه
کلم سفید5 کاسه ماست خوری
کلم قرمز5 کاسه ماست خوری
کنسرو ذرت300 گرم (یک و نیم پیمانه)
کالباس300 گرم (یک و نیم پیمانه)
سرکه4 قاشق غذاخوری
شکر یا عسلبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
سس مایونز100 گرم (تقریبا یک پیمانه)
ماست200 گرم (یک پیمانه)

مراحل آماده سازی

  • برای نرم شدن کلم ها، روی آن ها را با نمک بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
  • کلم سفید، قرمز و کالباس را به ابعاد دلخواه خرد کنید.
  • از کنسرو ذرت برای ساده تر شدن مراحل آماده سازی بهره ببرید.
  • تمامی مواد را در ظرفی با ابعاد مناسب ترکیب کنید.
  • شما هم چنین می توانید در صورت احتیاج از سبزیجات معطر هم چون گشنیز در ترکیب سالاد مکزیکی خود بهره ببرید.
  • برای آماده کردن سس، مایونز، ماست، سس، سرکه، عسل و نمک و فلفل را ترکیب کنید و به سالاد بیافزایید.

4. طرز تهیه سالاد مکزیکی با تخم مرغ

مواد اولیه
تخم مرغ آب پز شده2 عدد
کاهو عظیم1 عدد
زیرهنصف قاشق غذاخوری
تربچه کوچک4 عدد
گوجه گیلاسی5 عدد
پنیر فتا یا موزارلابه میزان لازم
فلفل دلمه ای1 عدد
کنسرو ذرت1 عدد
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

روش تهیه

  • برای تهیه این سالاد ابتدا تخم مرغ آب پز شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
  • کاهو را شسته و آن را خشک کنید.
  • گوجه و تربچه و فلفل دلمه ای را به آرامی خرد کنید.
  • تمامی این مواد را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
  • کنسرو ذرت را به این مواد اضافه کنید.
  • در آخر روغن زیتون و نمک و فلفل را به این ترکیب اضافه کنید تا سالاد مکزیکی شما طعمی فوق العاده بگیرد.
  • اضافه کردن زیره به این ترکیب را از قلم نیاندازید.

5. طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ

مواد لازم
فلفل دلمه ای 1 عدد
سینه مرغ1 عدد
روغن زیتون2 قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه1 قاشق غذا خوری
آب پرتقال1 لیوان
نمک و فلفلبه میزان لازم
ذرت200 گرم
آووکادو1 الی 2 عدد
لوبیا قرمز یا لوبیا سیاه1 پیمانه
گشنیزبه میزان لازم
زیتون سیاه یا سبز5 عدد
گوجه فرنگی4 عدد
کاهو1 عدد
پیاز قرمز1 عدد
پنیردلخواه

دستور تهیه

انواع سالاد مکزیکی خوش طعم و اصیل را می توان با ترکیب گوشت سفید هم چون گوشت مرغ و یا میگو در مدت زمانی کوتاه با کیفیتی مثال زدنی آماده کرد. استفاده از گوشت سفید در این ترکیب، کاملا سلیقه ای است.

  • در مرحله اول، ذرت، سینه مرغ و فلفل دلمه ای و زیتون (هسته زیتون را جدا کنید) را به همراه کمی روغن زیتون به مدت 20 دقیقه با دمای مناسب (درجه حرارت فر ها متفاوت است) در فر قرار می دهیم.
  • کمی صبر کنید تا مواد خارج شده از فر به دمای محیط برسند.
  • بعد از سرد شدن مواد، فلفل دلمه ای، سینه مرغ پخته شده و زیتون را خرد کنید.
  • تمامی مواد را در ظرفی مناسب ترکیب کنید.
  • به این نکته توجه داشته باشید که سالاد مکزیکی در صورت استفاده از مواد طبیعی و تازه، طعمی بی نظیر خواهد داشت.
  • از عسل، آب لیمو، آب پرتقال و نمک و فلفل برای درست کردن سس سالاد بهره ببرید.

سخن پایانی

درست کردن انواع سالاد مکزیکی با استفاده از موادی بسیار ارزان و هم چنین خوشمزه برای هر یک از وعده های غذایی امکان پذیر خواهد بود. این سالاد از جمله خوشمزه ترین انتخاب هایی است که می توان داشت. اگر تجربیات مشابهی در درست کردن هر یک از این سالادهای لذیذ دارید، آن را با ما در پایین این صفحه به اشتراک بگذارید.

همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و طرز تهیه سالاد سزار مرغ را نیز در انگیزه بخوانید.

لیسون: لیسون: مجله هنر هفتم، سینما

مجله روگذر: مجله روگذر | مجله وقایع نگاری روزمره یک مهندس معماری

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 60818

به "طرز تهیه انواع سالاد مکزیکی؛ 5 دستور عالی از ساده تا مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع سالاد مکزیکی؛ 5 دستور عالی از ساده تا مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید