طرز تهیه جوجه کباب در فر به روش حرفه ای

به گزارش مهسان بلاگ، طرز تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب هایی است که روی منقل تهیه می شوند. می توانید جوجه کباب را در فر با سیخ کوچک یا بدون سیخ و در فویل تهیه کنید.

طرز تهیه جوجه کباب در فر به روش حرفه ای

خبرنگاران | سرویس آشپزی - امروزه بیشتر افراد در آپارتمان زندگی می نمایند، از این رو برای آن ها امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می توان کباب را در فر نیز تهیه کرد. طرز تهیه جوجه کباب در فر بدون سیخ، با فویل یا با سیخ کوچک و در جوجه گردان فر، روش های مختلفی است که می توانید انجام دهید و جوجه کبابی به خوشمزگی روش پخت با آتش و منقل داشته باشید. حتی برای میهمانی ها نیز می توان جوجه کباب را به شیوه ای که ذکر خواهد شد در فر طبخ کنید و با غذایی لذیذ از میهمانان خود پذیرایی کنید.

مواد مورد احتیاج برای تهیه جوجه کباب در فر

مواد مورد احتیاج برای تهیه این نوع جوجه کباب را در جدول زیر مشاهده می کنید.

مواد لازم
جوجه1 عدد
پیاز1 عدد
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
آبلیمو2 قاشق سوپخوری
زعفران دم شده1 الی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

نکته: بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی بین 750 گرم تا یک کیلوگرم است. این مقدار برای تهیه جوبه کباب در فر برای دو نفر کافی خواهد بود.

طرز تهیه جوجه کباب در سینی فر

  1. ابتدا باید جوجه را تکه تکه کنید. برای این منظور اول پوست آن را بگیرید و بال ها را جدا کنید به طوری که مقداری از گوشت جوجه به آن متصل باشد. سپس سینه را از طرف استخوان جدا نمایید. در ادامه ران ها از استخوان پشت جدا نموده و ماهیچه را نیز از آن جدا کنید. سپس به قطعات دلخواه خرد نمایید.

  2. اکنون باید سس جوجه کباب را آماده کنید. برای این منظور پیاز را به صورت خلالی خرد نموده و آبلیمو، فلفل، زعفران دم شده و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. جوجه را داخل سس قرار دهید و چنگ بزنید تا تمام تکه های جوجه به سس آغشته شوند، درب ظرف را بپوشانید و به مدت 12 ساعت به آن استراحت دهید.

  3. اکنون باید جوجه ها را به سیخ بزنید. برای این منظور از سیخ های کوچک بهره ببرید که در فر اجاق گاز جا بگیرند.

  4. برای به سیخ زدن جوجه باید توجه کنید که تکه های بال، ران و سینه مرغ را جداگانه به سیخ بزنید، زیرا مدت طبخ هر کدام متفاوت است و اگر در کنار یکدیگر باشند، باعث می گردد برخی از تکه ها نپخته و برخی بسوزند.

  5. اکنون سیخ ها را داخل یک سینی فر نچسب بچینید، البته باید کف سینی فر را چرب نموده باشید.

  6. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت معادل 230 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی حاوی جوجه ها را در آخرین پنجره بگذارید.

  7. در طول زمان پخت گاهی سیخ ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف جوجه ها به یک اندازه پخته شوند.

  8. زمانی که کباب ها مقداری برشته شدند باید حرارت فر را به 350 درجه فارنهایت معادل 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و صبر کنید که کباب ها مغز پخت شوند، اما دقت کنید که نسوزند.

به طور کلی زمان پخت کباب به این شیوه حدود 45 دقیقه الی یک ساعت است. البته اگر شما ترجیح می دهید کباب خشک باشد، بسته به سلیقه خودتان مدت بیشتری آن را در فر قرار دهید. جوجه کباب در فر آماده شده است و مانند سایر جوجه کباب ها می توانید آن را همراه با برنج یا نان میل کنید. در صورت تمایل چند سیخ گوجه را نیز آماده کنید و در آخر کار در فر قرار دهید. گوجه ها را جداگانه در فر بگذارید، زیرا هم مدت طبخ کمتری دارند و هم اگر در کنار کباب باشند آب گوجه پیش از تبخیر باعث تغییر مزه کباب می گردد.

چند نکته:

  • حتما توجه داشته باشید که در طول زمان پخت گاهی سیخ ها را پشت و رو کنید.
  • زمانی که کباب ها برشته شدند و قصد داشتید حرارت فر را کاهش دهید، مقداری نمک نیز به جوجه ها بزنید. اگر از ابتدا به گوشت نمک بزنید باعث سفت شدن آن خواهد شد.

  • طرز تهیه جوجه کباب در جوجه گردان فر نیز به همین روش با ران مرغ است. بعد از مدتی خواباندن ران ها در سس مخصوص جوجه، ران ها را به سیخ جوجه گردان فر بزنید و شعله گریل فر را با درجه ملایم روشن کنید و بگذارید تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ کاملاً پخته و برشته گردد.
  • طرز تهیه جوجه کباب در توستر نیز دقیقا مثل جوجه کباب در فر است. جوجه ها را از سس خارج کنید، با مواد و سبزیجات دلخواه خود در فویل پپیچید. فویل را کاملاً ببندید و داخل توستر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید. هر دو المنت بالا و پایین توستر را روشن کنید و دقت داشته باشید که حجم مواد داخل فویل شما زیاد نباشد. جوجه کباب در فر با فویل نیز به همین شیوه طبخ می گردد.

امروزه بیشتر ما در آپارتمان زندگی می کنیم و درست کردن کباب با آتش منقل تقریبا غیرممکن است، از این رو برای اینکار باید به خارج از منزل برویم. اما به همین راحتی حتی برای میهمانی های خود نیز می توانید بدون احتیاج به درست کردن آتش در منقل، جوجه کباب یا کباب کوبیده در فر تهیه کنید. طعم جوجه کباب در فر تفاوت قابل ملاحظه ای با نوع سنتی آن ندارد و اگر به خوبی سس آن را درست کنید، حتی متوجه این تغییر مزه نیز نخواهید شد. برای تزیین دور ظرفی که کباب را در آن سرو می کنید، می توانید از ترشی کلم، زیتون حلقه شده و جعفری بهره ببرید. پیشنهاد می کنم طرز تهیه مرغ سوخاری در فر و طرز تهیه شنیسل مرغ در فر را نیز در خبرنگاران بخوانید.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: setare.com
انتشار: 27 شهریور 1400 بروزرسانی: 27 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 76676

به "طرز تهیه جوجه کباب در فر به روش حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه کباب در فر به روش حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید