طرز تهیه خورش گوشت و خرما

به گزارش مهسان بلاگ، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش گوشت و خرما را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش گوشت و خرما

مواد لازم:

گوشت بره 400 گرم

لیمو 1 عدد

ماست 500 گرم

روغن کنجد یک قاشق چای خوری

سیب زمینی 1 عدد عظیم

لوبیا سبز 200 گرم

خرما 150 گرم

پیاز 1 عدد

آب به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سالاد:

فلفل قرمز 1 عدد

خیار 1 عدد کوچک

لیمو 1 عدد

سس و نمک و فلفل به مقدار لازم

گشهم کمی

روش تهیه:

* پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را هم بگیرید.

* گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت 30 دقیقه بخوابانید.

* در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به مقدار مکعب های دو سانتیمتری خرد نمایید.

* روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ گردد.

* خرما ها را نصف کنید و هسته آن ها را بیرون بیاورید.

* شاخه های انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آن ها را بدون این که دانه های آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را هم اضافه کنید. به مقدار کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

* فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را هم بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی ها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.

بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشهم تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.

تور روسیه: تور روسیه: تور سوچی، تور مسکو، تور سن پترزبورگ، تور تابستان نوروز، بهار روسیه

منبع: گردشبان
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 91911

به "طرز تهیه خورش گوشت و خرما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش گوشت و خرما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید