طرز تهیه پشمک خانگی (آموزش تصویری و مرحله به مرحله)

به گزارش مهسان بلاگ، طرز تهیه پشمک خانگی بسیار ساده است. پشمک از آن دست خوراکی هایی است که بسیار خاطره انگیز بوده و همه ما تجربه چشیدن طعم آن را داریم و تهیه آن در خانه لذت بخش خواهد بود.

طرز تهیه پشمک خانگی (آموزش تصویری و مرحله به مرحله)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پشمک از مخلوط آب و شکر تهیه می گردد، به همین دلیل مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پشمک خانگی به راحتی در دسترس بوده و در تمام خانه ها یافت می گردد. طرز تهیه آن نیز راحت بوده و در زمانی اندک می توانید آن را درست کنید. از طرف دیگر این خوراکی بسیار خوش طعم است و تمام افراد از بزرگسالان تا بچه ها از خوردن آن لذت می برند. البته توجه داشته باشید که این خوراکی مواد قندی فراوانی دارد و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. در ادامه طرز تهیه پشمک خانگی با وسایل ساده را به شما خواهیم آموخت.

در این مطلب آمده است:
  • طرز تهیه پشمک خانگی
  • طرز تهیه پشمک در خانه
  • طرز تهیه پشمک چوبی در قابلمه
  • روش سرو پشمک خانگی

طرز تهیه پشمک خانگی

مواد اولیه ای که برای تهیه این خوراکی به آن نیاز دارید به توضیح زیر است.

مواد اولیه
شکر1 کیلوگرم
آرد سفید200 گرم
سرکهیک سوم قاشق غذاخوری
روغن400 گرم

طرز تهیه پشمک در خانه

  1. ابتدا شکر را در حدود نیم لیتر آب حل کنید.
  2. سپس مخلوط آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  3. صبر کنید تا شربت به جوش آید و یکی دو جوش بزند، سپس سرکه را اضافه کنید، اندکی بهم بزنید و صبر کنید تا شربت غلیظ گردد.
  4. یک سینی فر را چرب کنید.
  5. زمانی که شربت قوام آمد و شبیه عسل شد، آن را داخل سینی بریزید.
  6. پس از آنکه شربت سرد شد، مانند خمیر بازی می گردد، چنگ بزنید تا نرم گردد و سپس آن را به شکل کلاف دربیاورید.

  7. سپس آرد را در روغن سرخ کنید و کف سینی بریزید.
  8. آبنباتی که به شکل کلاف درآوردید را روی آرد قرار دهید و دائما از طرفین بکشید و به شکل عدد هشت انگلیسی تا بزنید و دوباره حلقه کنید.
  9. سپس دوباره از طرفین بکشید تا دایره بزرگتر گردد و دوباره همین کار را انجام دهید.
  10. این کار را آنقدر ادامه دهید که همانند پشمک گردد. اکنون پشمک آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

چند نکته:

  • هنگامی که شربت را روی حرارت قرار می دهید، شعله گاز را روی حرارت متوسط به بالا تنظیم کنید، زیرا شربت برای قوام آمدن به حرارت بسیار زیادی نیاز دارد.

  • اگر تمایل دارید که پشمک کاکائویی دست کنید، پس از آن آنکه آرد و روغن را کف سینی ریختید، مقداری پودرکاکائو نیز داخل سینی بریزید.

  • تا زمانی که پشمک کاملا آماده گردد، به هیچ وجه برای جداکردن رشته ها از یکدیگر از قیچی یا چاقو استفاده نکنید، زیرا با اینکار رشته ها به یکدیگر می چسبند.

  • برای تهیه پشمک در رنگ های مختلف می توانید از رنگ های خوراکی مجاز بهره ببرید.

طرز تهیه پشمک چوبی در قابلمه

برای داشتن یک پشمک چوبی، شما می توانید پشمک را به آرامی به دور سیخ های چوبی مخصوص کباب حسینی بپیچید. اما برای حرفه ای تر کار کردن، شما نیاز به دستگاه پشمک ساز دارید تا به راحتی با تکه ای آبنبات پشمک چوبی بسازید.

روش سرو پشمک خانگی

اکنون باید پشمک را سرو کنید، سرو آن به صورت رشته ای باریک و درهم تنیده اگرچه زیبا است، اما به راحتی نمی توان آن را میل کرد؛ از اینرو باید آن را آماده کنید. در ادامه ساده ترین روش برای سرو پشمک خانگی توضیح داده می گردد. در این روش شما به هیچ چیزی بیش از آنچه که در منزل دارید نیاز نخواهید داشت.

  1. ابتدا یک مقدار از پشمک را جدا کنید.
  2. آن را داخل یک استکان باریک بریزید و با قاشق مرباخوری یا دست کاملا فشار دهید.
  3. آنقدر پشمک را فشرده کنید که ضخامت آن به 2 تا 3 سانتیمتر برسد. بسته به سلیقه خودتان می توانید ضخامت بیشتری را در نظر بگیرید، اما بسیار مهم است که کاملا پشمک را فشرده سازید.

  4. استکان را برگردانید و با دست به ته آن ضربه بزنید تا پشمک آزاد گردد.
  5. حال می توانید آنها در یک ظرف بچینید و سرو کنید.

سخن آخر

اگرچه پشمک یک خوراکی لذیذ است که با شیوه سرو یاد شده می توانید آن را در میهمانی ها نیز برای پذیرایی بهره ببرید، اما نباید از مضرات آن غافل شوید. پشمک حاوی مواد قندی بسیار زیادی است، از اینرو نه تنها برای مبتلایان به دیابت، بلکه برای تمام افراد ضرر دارد. قند زیاد حتی ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد، بنابراین در استفاده از این خوراکی زیاده روی نکنید. حتی برای بچه ها نیز استفاده زیاد از پشمک مضراتی را به همراه دارد؛ علاوه بر آنکه ابتلا به دیابت مختص به سن خاصی نیست و ریسک ابتلا به این بیماری در بچه ها نیز وجود دارد، میزان قند بالای این خوراکی به دندان ها آسیب خواهد زد و باعث پوسیدگی دندان بچه ها می گردد.

پیشنهاد می کنیم طرز تهیه آبنبات چوبی در منزل را نیز در خبرنگاران آموزش ببینید و برای بچه هاتان در منزل آبنبات های خوشمزه را هم تهیه کنید.

vetworld.ir: مجله دامپزشکی | مجله خبری دانشجویان دامپزشکی

virapars.ir: مجله ویراپارس | مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی

منبع: setare.com
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 75543

به "طرز تهیه پشمک خانگی (آموزش تصویری و مرحله به مرحله)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پشمک خانگی (آموزش تصویری و مرحله به مرحله)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید