طرز تهیه پیتزا رست بیف رستورانی و حرفه ای

به گزارش مهسان بلاگ، پیتزا رست بیف یکی از غذاهایی است که برای جوانان امروزی بسیار جذاب است. این پیتزای خوشمزه هواداران زیادی دارد. درست کردن پیتزا رست بیف در خانه مزیت های زیادی دارد؛ شما می توانید آن را سالم تر درست کنید و بر روند پخت آن نظارت داشته باشید. اگر شما هم ترجیح می دهید این پیتزا را به صورت خانگی تهیه کنید، با این مقاله همراه باشید تا فوت و فن و ساده ترین طرز تهیه پیتزا رست بیف را یاد بگیرید.

طرز تهیه پیتزا رست بیف رستورانی و حرفه ای
  • مواد لازم برای تهیه پیتزا رست بیف

روغن کنجد یا آفتابگردان یک چهارم پیمانه

سرکه قرمز دو قاشق غذاخوری

سیر (خرد شده) دو حبه

پنیر پیتزا کاله خرید آنلاین به مقدار لازم

نمک سه چهارم قاشق چای خوری

فلفل یک چهارم قاشق چای خوری

رست بیف (گوشت برش خورده و پخته) دو پیمانه

پیاز (خرد شده) یک عدد

فلفل قرمز شیرین (متوسط) یک عدد

قارچ (اسلایس شده) یک پیمانه

خمیر پیتزا آماده به مقدار لازم

  • طرز تهیه پیتزا رست بیف

مرحله اول

سیر را پوست بگیرید و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و ریز ریز کنید. قارچ ها را حسابی بشورید و کمی بخیسانید، بعد از تمیز شدن آن ها را خورد کنید. روغن، سرکه، سیر، نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط کنید. سپس گوشت رست بیف پخته شده، پیاز خورد شده، فلفل شیرین قرمز و قارچ را درون کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. این مخلوط را به مدت دو الی سه ساعت داخل یخچال قرار دهید.

اگر می خواهید روی نان این پیتزا سس گوجه فرنگی بمالید، می توانید سس مخصوص پیتزا را در خانه آماده کنید.

مرحله دوم

در همین مدت خمیر پیتزای آماده را درست کنید و داخل یک کاسه بریزید. روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر گردد. سپس خمیر پیتزا را خوب ورز دهید و با وردنه آن را صاف کنید تا یک دایره با قطر 35 سانتی متر تشکیل گردد.

مرحله سوم

کف قالب پیتزا را با کره چرب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید. روی خمیر کمی سس قرمز بریزید و آن را روی خمیر پخش کنید. رست بیف ها را از مخلوط جدا نموده و همراه سبزیجات روی خمیر پهن کنید. پیتزا را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 375 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) قرار دهید تا پیتزا حسابی برشته گردد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 27 آبان 1398 بروزرسانی: 28 فروردین 1399 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 21112

به "طرز تهیه پیتزا رست بیف رستورانی و حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا رست بیف رستورانی و حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید