طرز تهیه کماج خانگی؛ نان شیرین مازندران

به گزارش مهسان بلاگ، درست کردن نان در خانه هرچند سختی های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست. پیش از این طرز تهیه نان لواش و بربری را آموزش دادیم و حالا به سراغ یک نان شیرینی مازندرانی رفته ایم که شبیه به شیرینی است. کماج شمالی هواداران زیادی دارد و به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید.

طرز تهیه کماج خانگی؛ نان شیرین مازندران

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 180 گرم
  • گلاب: 1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)
  • شیر: 200 میلی لیتر
  • آرد برنج: 100 گرم
  • آرد گندم: 85 گرم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر هل: 1/2 قاشق چایخوری
  • زعفران دم نموده: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. تخم مرغ و شکر را در یک ظرف عظیم با دیواره بلند، ریخته و با همزن برقی آن را خوب هم بزنید تا روشن و کشدارگردد. آرد برنج را از الک ریز رد کنید تا مطمئن شوید کاملا نرم است.

2. گلاب، شیر و آرد برنج را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه نموده و با قاشق مخلوط کنید. آرد گندم، بکینگ پودر و پودر هل را هم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. مخلوط حاصل را با همزن برقی در حدی که مایه صاف و یکدست گردد هم بزنید. دستگاه ساندویچ ساز را به برق بزنید تا گرم گردد و سپس با یک برس داخل آن را با روغن مایع چرب کنید.

3. در داخل هر یک از مثلث های دستگاه، یک قاشق غذاخوری از مایه را بریزید و در دستگاه را ببندید. نان ها ابتدا از کناره ها طلایی می شوند، 3 الی 4 دقیقه به آن موقع دهید و زمانی که کناره ها به رنگ قهوه ای روشن درآمدند با یک کاردک قاشقی نان ها را بلند نموده و پشت و رو کنید و اجازه دهیت طرف دیگر طلایی شده و بپزد.

4. برای دفعه های بعد قبل از ریختن مایه به داخل دستگاه حتما دوباره دستگاه را چرب کنید تا نان ها به دستگاه نچسبند. این نان ماندگاری بالایی دارد، می توانید آن را در ظرف دربسته و یا داخل نایلون نگهداری کنید. برای تازه ماندن نان، بهتر است آن را در یک ظرف دردار قرار داده، یک تکه سیب را در کنار آن قرار دهید و درب ظرف را ببندید.

مجله دیتاپد: دیتاپد، با مجله فناوری و تخصصی رایانه از همه چیز سر در بیاورید.

تفطن: تفطن: مجله مطالب خواندنی سفر و گردشگری

مجله آراد: مجله آراد: گفتگوی آزاد و اخبار روز

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 69988

به "طرز تهیه کماج خانگی؛ نان شیرین مازندران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کماج خانگی؛ نان شیرین مازندران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید