آشپزی
غذاهای محلی کرمان
در این مقاله از معرفی غذاهای ایرانی در مجله گردشگری خبرنگاران در نظر داریم به آنالیز غذاهای محلی کرمان بپردازیم. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید…
سالاد میگو ، پیش غذای لذیذ دریایی
برای آشنایی با طرز تهیه سالاد میگو با خبرنگاران همراه باشید.
طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه و متفاوت به 3 روش
همان طور که از نام سالاد روسی پیداست، این سالاد متعلق به کشور روسیه بوده و یکی از غذا های اصلی شب سال نو آن ها محسوب می گردد. سالاد روسی این روز ها در سراسر دنیا بسیار هوادار پیدا نموده است. این سالاد به کسانی که به سالاد الویه علاقه دارند پیشنهاد می گردد،...
طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی؛ نوشیدنی دلچسب و خنک
این روز ها که کم کم داریم به فصل تابستان نزدیک می شویم وقت آن رسیده است با یاری خوراکی های خنک مانند بستنی نوشیدنی و دسر های خوشمزه درست کنیم میلک شیک یکی از نوشیدنی های خنک است که از ترکیب شیر + طعم دهنده هایی مثل شکلات، بادام زمینی، کارامل، قهوه و ... +...
طرز تهیه انواع اسموتی ترش با طعمی فوق العاده خوشمزه
اسموتی یک نوشیدنی مغذی و مناسب است که می تواند جایگزینی مناسب برای یک میان وعده باشد. شما می توانید با استفاده از کمترین مواد، یک اسموتی خوشمزه، سالم، پر انرژی و کامل را تهیه و به عنوان نوشیدنی یا دسر نوش جان نمایید. حتی ورزشکاران می توانند اسموتی حاوی...
طرز تهیه سمنو خانگی
سمنو یک خوراک سنتی و مقوی ایرانی با طعم شیرین بدون اضافه کردن شیرین کننده است. طرز تهیه سمنو بسیار وقت گیر و پرزحمت است اما به نتیجه کار می ارزد.
طرز تهیه مارمالاد زردآلو (آموزش تصویری)
مارمالاد زردآلو که اغلب به عنوان صبحانه ای مغذی از آن یاد می گردد یا در شیرینی پزی مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار لذیذ بوده و به راحتی در منزل قابل تهیه است
طرز تهیه شیرینی نخودچی زعفرانی بدون فر و با فر
شیرینی های عید باید هم خشک باشند و هم ترجیحا کوچک و ریزه میزه تا هم به صرفه باشند و هم تا روزهای آخر تعطیلات دوام بیاورند. اتفاقا از قدیم هم رسم بر این بوده که از اواسط اسفند خانم های خانه آغاز به درست کردن شیرینی های خشک مختلف می کردند. یکی از این شیرینی...
ساخت شیشه پاک کن طبیعی و بدون مواد شیمیایی
با تهیه شیشه پاک کن طبیعی و خانگی و بدون مواد شیمایی میتوانید سلامت خود را حفظ کنید و از بیماری های تنفسی جلوگیری کنید و دیگر هزینه ای برای شیشه پاک کن های مضر نپردازید.
بهترین و سریعترین راه درمان حالت تهوع
در این بخش از سلامت نمناک نسخه های خانگی و طبیعی را به عنوان درمان حالت تهوع معرفی خواهیم کرد که برای هر فرد موثر خواهد بود.
جلوگیری از ریزش مو با 6 راهکار تایید شده
برای جلوگیری از ریزش مو ابتدا باید سلامت پوست کف سر را تضمین کنید. سپس با استفاده از مواد معدنی و مغذی مناسب برای تقویت ریشه و ساقه مو تلاش کنیم. البته برخی اصلاح برخی رفتارهای فردی حین شانه کردن و شستن موها در جلوگیری از ریزش مو تاثیر دارند....
پناه می بریم به ژانر؛ نامه نگاری ژانر جویندگان حقیقت از شاملو تا کافکا
از همان اولین بار که با کتاب آشنا شده ایم؛ وقتی پدر و مادر برایمان کتاب می خواندند یا در مدرسه برای کتابخوانی تشویق می شدیم، همیشه کتاب با جایگاه و ارزش بسیار بالایی برایمان تعریف شده است. با این پیش زمینه، بدون توجه به قالب یا ژانر کتاب، نفس کتابخوانی...
اقدام باورنکردنی دختر جوان با لاشه اسب محبوبش!
اقدام عجیب و باورنکردنی دختر جوان نروژی با لاشه اسبش، موجب شد تا او تهدید به مرگ گردد.
بستن منافذ پوست به روش های خانگی
با چند روش ساده که در ادامه به شرح آن می پردازیم، می توانید منافذ پوست را ببندید.
طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی
ترشی نازخاتون نوعی ترشی شمالی و بسیار خوشمزه است و طرز تهیه ساده ای هم دارد. این ترشی به راحتی در خانه درست می گردد و زمان آماده شدن آن نیز کوتاه است.
طرز تهیه ترشی هفت لشکر
همدان ،این شهر که به شهر ترشی های عجیب و غریب معروف و زبان زد است ترشی های خاص و معروف دیگری هم دارد.
طرز تهیه سوپ قارچ، پیش غذایی سرشار از کلسیم
اگرچه روش پخت سوپ قارچ بسیار ساده است، اما بسیار خوشمزه خواهد بود. این سوپ را می توانید به عنوان پیش غذا به ویژه در فصول سرد سال درست نموده و میل کنید.
طرز تهیه جوجه کباب در فر به روش حرفه ای
طرز تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب هایی است که روی منقل تهیه می شوند. می توانید جوجه کباب را در فر با سیخ کوچک یا بدون سیخ و در فویل تهیه کنید.
طرز تهیه 3 دسر خوشمزه، ساده و سریع
دسر ها تنوع زیادی دارند. مصرف دسر بعد از وعده غذایی اصلی می تواند راهی برای کاهش وزن، هضم بهتر غذا و همچنین پاداشی برای بدن باشد.
طرز تهیه ته چین شهمیرزادی اصیل سمنانی
ته چین شهمیرزادی از غذاهای محلی استان سمنان است که شکل ظاهری و مواد اولیه بسیار متفاوت و منحصر به فردی دارد. هرچند درست کردن این غذا نیاز به مهارت خاصی ندارد ولی طبخ آن نیازمند صبر و حوصله است.